Jag fryser ihjäl!


Har inte ens haft tid med bloggen idag. Morgonen började 7.45 när Kerstin väckte mig, låg kvar i sängen till 8.30 och så hoppade jag i kläderna och fixade burret lite. Släppte ut Ozzy och så for vi och hämtade upp Cilla, så bar det av till sjukhuset. Väl där så var det bara att vänta, varför är det alltid en evig väntan på sjukhus?! Jag förstår inte.. Nåja, jag och Kerstin fikade efter att den sura sköterskan rövat bort Cilla haha :p. Så vid 11 gick vi tillbaka till dagbehandlingen och väntade lite till och till slut 12.45 blev hon utskriven! Så då for vi på Manuella och käkade lunch och efter det kollade vi rean på Intersport. Fyndade en vårjacka för 650kr, den var nedsatt 50% så jag tyckte att det var ett riktigt kap! Nåja, efter vi var klara på stan så hämtade vi lillebror från bussen och så for vi och handlade och hem en snabbis och sen var det dags för jobbet. Så var det jobb mellan 16-20.. Som vanligt kunde ingen annan ställa upp och jobba. Svarade vare sig på sms eller samtal och har för den delen inte hört av sig än heller. Eller jo en svarade på sms att hon var i Boden. Nåja, då slutar jag också ställa upp för dom som inte kan svara på vare sig sms eller samtal.. Hade ju som velat vara ledig när lillebror kom och allt. Nåja, bara keep smiling. Efter jobbet knallade jag till Therese och dom, tänkte först dricka men jag ides inte. Så där blev vi sittandes till lite drygt halv 1 så gick vi och träffade nå polare åt Magnus och så hämtade vi ut pengar och gick till bussen. Tog bussen till Mbgt, eftersom att sista bussen bara går dit så har vi fått gå från typ bussgaragen hit till Kullen! Kallt kallt kallt.. Jag hatar vintern, jag hatar bussarnas jävla cp tider, jag hatar att inte ha körkort, jag hatar och frysa m.m.. Så när vi väl var hemma, sisådär 2.15 så gjorde jag mackor och thé och en tallrik kräm. Och fyfan vad det satt fint med en kopp varmt och gott thé! Det andra satt ju också bra men ändå haha :p. Och nu ska jag hoppa i bädden, måste ju tyvärr ta jävla bussen till Gve och dom före fan.. 7.48 för och vara exakt. Ska ju jobba min första dag på Dundret imorgon, spännande! Så Catti plockar upp mig 10 på ok.. ÅÅÅH, VAD JAG ÄR LESS PÅ DET HÄR MED BUSSARNA! Ge mig en miljon så ska jag ta körkortet 10 gånger om fast. Nej, måste sova nu om jag ska orka upp.

Puss & Kram

Oh happy day!


Idag klockan 20 över 8 tyckte min kääääääära svärmor att det var dags för mig att kliva upp.. Vi skulle minsan och köra Magnus och Cilla och vi skulle till Anki och drick kaffe och fan och hans moster. Tänkte att jag skulle göra en kupp och låtsas somna, men inte fan gick ju det när hon stod och tjatade i trappen var 5:e sekund haha :p.. Nåja, en butter Emelia klev upp och drog på sig mjukiskläder, gjorde mig i ordning i lugn och ro (borstade håret, gick på toa, filosoferade), och sen drog jag på mig jackan och så körde vi Magnus till komvux efter det hämtade vi upp Cilla och släppte av henne på sjukhuset och så drog vi till Anki för morgonkaffe och en macka :D. Ska köpa hem sånna, dom är ju svingoda! Nåja, vi blev sittandes dä tills efter 10 nångång så då for vi och hämtade upp Magnus från skolan (han hade hål), så hann vi bara komma innanför dörren så ringde Cilla och skulle ha bilen. På med kläderna, hoppa in i bilen och hämta henne från Therese och så hem och sätta sig och börja med naglarna. Så kom Danne och Flyen på kaffe med hundarna, trevlig trevligt :). Så vid 14 stormade Cilla, Therese och Emil innanför dörren. Jag och Kerstin behövde ju bilen upp till Dundret. Nåja, hoppade in i duschen lite snabbt, hann bli måttligt irriterad och så bar det av mot Therese för att släppa av dom där och fara upp mot Dundret.

Väl där uppe fick vi vänta på Catti en stund, kollade på utsikten och sådär :p. Nåja, när Catti väl kom så satte vi oss ner och pratade. Först lite allmänt bara och sen själva arbetsintervjun (stavning?), nåja den gick bra. Eller när hon bad mig säga 3 positiva, respektiva negativa saker om mig själv så tog det stopp. Som sagt, jag är så jävla osäker på vad mina positiva sidor är och negativa var ju ännu värre. Det har man ju aldrig tänkt på? Eller det har då inte jag gjort. Så blir man så pressad och stressad och allt möjligt. Hojja, det där måste jag fundera lite bättre på. Vad är egentligen mina positiva, respektive negativa sidor? Är man så dålig på att se ens egna fel och brister? Nå, jag vet inte. Men när Kerstin fick tillåtelse av Catti att säga vad hon tyckte var negativt så sa hon att jag är morgontrött. Vilket stämmer mycket bra, men då beror det ju på vad man definierar som morgon. Och för mig är morgon typ 7.00..

Nåja, hur som helst så fick jag jobbet! Catti bara "du förstår att du är anställd va?", haha :p. Och jag "Eeehm joo" haha :p. Hojja, men JAG HAR ETT JOBB! Äntligen! :D. Nu fattas bara körkortet! Men det ska ju som sagt tas inom en väldigt snar framtid :D. Och problemet som jag klurade på igår hur jag ska ta mig upp dit är egentligen inget problem, man kan alltid samåka :D. Och sen började jag fundera. Man kan ju faktiskt åka buss till Gällivare och gå därifrån om det skulle krisa sig rejält, jag menar så långt är det faktiskt inte att gå dit :). Och sen ska ju älsklingen tydligen köpa skoter nu, och då kan man ju åka skoter till jobbet :). Ja, om det nu blir av :p. Nej, nu ska jag ta en stödvila.


Förresten, jag utmanar er. Kom på 3 positiva/negativa saker om dig själv och skriv ner det i din blogg, så ska ni få se hur svårt det faktiskt är :). Och kom igen nu, banga inte ur. Jag vet ju att ni faktiskt är som minst 13 stycken som läser min blogg varje dag!

3 positiva grejer om mig själv:

- Jag är stresstålig.
- Jag är för det mesta glad och trevlig!
- Jag tycker om att lära mig nya saker/träffa nya människor.

3 negativa grejer om mig själv:

- Jag är morgontrött.
- Jag blir irriterad när andra människor är det, det kan verkligen förstöra min dag..
- Jag hatar att känna mig så osäker på mig själv.. (Räknas det som en negativ grej?)

Puss & Kram

Jaaaaaa!


Nu har jag pratat med Catti och det lät väl ganska bra, tror jag :p.. Jag blir så less på mig själv, jag blir alltid så osäker på att jag ger ett dåligt intryck. Största minuset är väl att jag inte har ett körkort så att jag kan ta mig upp på Dundret utan att behöva be om skjuts. Imorgon ska jag lämna in lämp papprena och sen blir det stenhård pluggning och med tillräckligt mycket järnvilja och ett jävlar anamma så ska jag klara kortet på 2 månader! Jag SKA. Nu är jag less. Pengarna vette tusan hur jag ska skrapa ihop, men det ska gå. Nåja, ska försöka pussla med skjutsen och sådär så att jag grejar det tills jag har ett eget kort. Det ska väl inte vara allt för krångligt? För jag vill verkligen ha det här jobbet, så jäkla mycket! Få göra det jag tycker är kul, och så blir det ju nån krona extra i månaden. Hoppas hoppas hoppas! Nåja, ska som sagt  inte ha allt för höga förhoppningar. Vi får se hur det blir imorgon efter jag har pratat med Catti, ska dit halv 3-3 :).

Ska titta ett par avsnitt OZ och käka ostbågar nu, MUMS :D

Puss & Kram

Tur och Retur


For ju som sagt till Kiruna. Laddade bara Cillas usb med ny musik (som vi förövrigt lessnade på i Lappesuoando typ haha :p), tankade bilen, fyllde på olja och sen var vi iväg. Plockade upp Evelina i Tuolla direkt när vi kom så skulle vi plocka upp Hannah också men hon hade tydligen ätit redan så.. Nåja, så visste vi inte vart vi skulle fara och käka så under tiden for vi på Björkis. Inhandlade en ny nummerbricka och munkorg åt Ozzy och sen for vi och käkade på Frasses.. Hann ju till och med träffa Lola & Axel på Frasses, så roligt att få träffa min (lilla) ögonsten. Saknar han så mycket ibland :)

Nåja, anledningen till att vi for till Kiruna var ju för att jag skulle hämta min semesterersätting. JO TJENA! Är bara en jävla massa tjorv med dom där, den kan inte läggas in på ens eget konto, man måste skriva under nå jävla papper och fan och hans moster. Jag begriper inte?! Varför ens tjorva till det från första början och skita i att betala ut den där jävla semesterersättningen? Och sen när vi kommer på henne med att hon inte betalat ut den, så är det upp till OSS och fara och hämta den därifrån. Jag personligen tycker ju att det är HENNES skyldighet att ställa allt till rätta eftersom att det är HON som har tjorvat till det från första början. En normal arbetsgivare eller revisor betalar ALLTID ut 12,72% semesterersättning på det man tjänat. Ja, om man nu inte sparar den. Men då ska man ju få den utbetald också när man slutar där. Men jag har inte ens yttrat mig om att jag vill spara den eller nått. Nåja, sen när man far upp till Kiruna enkomt (stavning?) för att hämta pengarna så har dom stängt till 4, nåväl ringer upp henne och säger att jag har pratat med Tomas och att han skulle prata med henne, skulle ringa upp på 10min. Sagt och gjort. Ringer efter 10 minuter, säger att jag får hämta den IMORGON klockan 16.30. Förklarar att jag bara är här över dan. Jaha, då skulle jag få hämta den idag 16.30. Men hallå?! Det ringer fortfarande inga klockor för henne. Dom öppnar ju 16 så jag förstår inte varför jag ska hämta den HALV 5? Både jag och Cilla ville ju som hinna hem hit innan det blev mörkt, det var ju som första gången Cilla körde landsväg och man behöver ju inte utmana ödet till bristningsgränsen. Så jag sket i det. Nu ska jag fråga Lola om hon kan gå dit, henne händer det grejer med. Inget svammel där inte.

Nåja, mig spelar det då ingen roll att vi for iväg på en liten impulsresa. Roligare än att sitta här hela dagarna i alla fall :). Nu ska jag hitta på nått kul och efter det ska jag sova.

Puss & Kram

Impulsivt!


Nu ska jag bara lägga in nya låtar på Cillas usb minne och sen drar vi till Kiruna över dan, ska och hämta min semesterersättning från Kina restaurangen. Så nu drar jag och Cilla! Hejdå!

Puss & Kram

Har gud straffat mig?


Man kan ju tro det. Mår fortfarande inte riktigt 100 från i Lördags. Det måste betyda att jag måste börja gå ut oftare så att jag blir lite härdad haha :p

Idag då?

Sov ut riktigt jävla länge idag. Tror att jag klev upp halv 2 eller nått sånt. Men då har ju telefonen ringt och pipit sen typ halv 9 imorse. Typiskt. Nåja, hoppade i kläderna och fixade till burret så gick jag till bussen och hoppade av i Malmberget så drog jag och Cilla nått varv där i Malmberget och så skjutsade hon mig till jobbet. Nu börjar det kännas att jag har jobbat en hel del. Man blir så jäkla slut i skallen av att jobba på pizzan. Miljön är så bullrig, fläktar som låter, telefoner som ringer i örat på en stup i kvarten, diskmaskinen som är igång, plåtar som gnisslar, ungsluckan som smäller igen, dörren plingar av kunderna som kommer in, radion skränar för fullt och listan kan göras ännu längre. I och för sig. radion är ju frivilligt men allt det andra. När man kommer hem på kvällen upptäcker hur tyst det egentligen är hemma så blir man som ett lallande fån eller nått haha :p. Tycker synd om dom dom jobbar veckoskift i Lk.. Deras miljö är ju ett gäng bullrigare än våran. Nåja..

Imorgon ska jag ringa Catti också, kanske får jobb uppe på Harrys i bistron! Fan vad kul och äntligen (och förhoppningsvis) få göra nått som man verkligen tycker om! Jag tycker ju att det är skitkul att få servera mat och sånt där. Visst att jag jobbar på en pizza, men det är långt ifrån att jobba som servitris :). Inte för att jag vantrivs på pizzan, men det där med att servera och få ge lite service och sådär är så jäkla kul! Så imorgon ska jag ta fingrarna ur arslet och ringa henne medans erbjudandet fortfarande finns :). Hoppas verkligen att jag får börja där uppe! Men jag ska ändå inte ha allt för höga förhoppningar, så att jag slipper bli besviken om det inte blir nått :).

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och efter det ska jag spela och sen ska jag sova. Ska ju jobba imorgon också, men hade tänkt kliva upp tidigt och gå och fika eller nått :). Prima ballerina!

Puss & Kram

Bakfull!


Hojj vilken hemsk dag det har varit idag, vaknade ju som skrivet tidigare runt 10-11 tiden så gick jag upp och möttes av en massa jävla öl/spritflaskor, glas och fan och hans moster :p. Pratade med Cilla i telefon och uppdaterade varandras minnen lite grann haha :p. Som sagt, vilken kväll! Taggade till tusen att gå ut nästa helg också, är ju ändå löningshelg så det kan ju vara en hel del folk ute :). Är ingen idé och säga att man aldrig mer kommer att dricka, för man håller det ändå inte :p..

Jaja, tog i alla fall en femma idag på dan. Tänkte först fara och fika med Cilla innan jobbet, men hon somnade om så det blidde inget. Klev i alla fall upp halv 3 när mamma ringde och väckte mig. Gjorde mig i ordning lite snabbt sopade bilen och så körde Kerstin mig till jobbet. Hon skulle ändå hämta Emilia så då tyckte hon att det var onödigt att jag åkte buss, nåja planerna sprack på att hämta Emilia när vi var halvvägs till Mbgt, hon och hennes pappa var ute och hälsade på folk och sådär. Yeye, for i alla fall på jobbet och fyfan för att jobba när man är bakfull. Var ju något kaxig när Erika frågade mig om jag kunde jobba idag, "till 4 på eftermiddagen borde man ju ändå vara människa, jag tar ditt skift!". Jag ångrar det. Det var det hemskaste skift jag någonsin jobbat, men det gick ju ändå. Jobb imorgon och på Tisdag också, sen Onsdag ska jag vara barnvakt åt gossen och på Torsdag eller Fredag kommer lillebror, i ärlighetens namn saknar jag han :). Men det är väl självklart, dom bor ju faktiskt 50 mil härifrån. Hade varit kul om mamma och pappa också hade kunnat komma men jag ska ju ändå dit i slutet på mars så :).

Sorry Mimmi, mitt batteri dog när vi pratade och jag hade fullt upp med att göra mig i ordning till jobbet och så. Får ringa dig bättre nån annan dag :). Men nu ska jag sova, sova bort bakisen :D

Puss & Kram

Vilken kväll!


Jobbade typ till 19 igår, då var Emil snäll och körde hem mig så jag slapp vänta på bussen. Eller det var Janne som sa att han klarade sig själv i 10 minuter så att Emil kunde köra mig. Men tack tack i alla fall :). Väl hemma hoppade jag in i duschen och började med min naglar och sen kom Cilla och Johanna hit så skulle jag hjälpa Cilla med hennes naglar men hon grejade det där själv :). Så medans jag gjorde mina naglar korkade jag upp och började dricka lite smått och så till slut kom sega Crille och dom och så började Cilla Pilla äntligen dricka! Så sminkade jag mig lite snabbt och så började folket trilla in, men vi var väl ändå typ bara 15 pers om ens det :p.. Så satt vi här och drack till 1 nån gång och så for vi på krogen. Magnus den tråkmånsen stannade hemma :(.. Men jag hade kul ändå, jävligt kul haha :p. Träffade Sara på krogen, fasiken vad kul! Och jag som inte ens hade tänkt bli full igår, men mina planer sprack när Cilla började hälla i mig Tequila, fyfan vad äckligt haha :p. Väl inne på krogen skulle JAG hålla reda på Crille, jo tjena! Han var ju överallt och ingenstans haha :p. Så när krogen stängde gick vi till Manuella och skulle beställa pizza, vi beställde pizza och hux flux så skulle vi gå! Kände mig som ett barn i en godisaffär som blev av med sin klubba, var ju så jävla hungrig haha :p. Så vi knallade från Manuella till Linas och därifrån fick vi skjuts till Crille och så tog jag en taxi hem. Men som sagt, jag kunde inte ha haft en bättre krogpremiär, eller jo slutet på den hade kunnat vara bättre :). Och tack Crille för att du betalade inträdet åt mig och drickat och tack Cilla för att du betalade taxin, ni är guld värda!
 
Och inte en endast bild har jag knäppt igår, lika bra var väl det haha :p. Och idag mår jag som jag förtjänar! F Y F A N! Tequilans fel, för så här dålig brukar jag ALDRIG vara! Och jag som ska och jobba 16.00. Stackars Janne, träffade ju Angelica ute igår så hon lär väl också vara bakis idag haha :p. Jobba med två bakfulla jävlar, hojj vad hemskt :p.. Nej, ska lägga mig ner och vila ett par timmar!

Jobb..


Japp idag är det jobb som gäller. Börjar klockan 1. Och jobbar till 10. Fy tusan vad jobbigt. Men det är ju pengar så :). Nej, nu måste jag försöka få tag i Janne så att saker och ting löser sig här.

Ja juste, jo det går att tro att man börjar 4 för att två stycken bagare ska börja klockan 1 och sen ska extra kassatjejen komma in mellan 4-8. Det vill säga under ruschen, men tydligen så hade det blivit en hel del missförstånd igår eftersom att alla trott att dom skulle börja 4 :p..

Puss & Kram

Bajs


Har skrivit fel i headern och så har jag inte upptäckt det själv ens! Jag som brukar vara så jävla snabb på att alltid hitta stavfel haha :p.  Och ändå så kontrollerade jag att allting stämde och så där men tydligen så har jag inte kollat tillräckligt noga, tur att någon har ögonen med sig i alla fall :p. Skyller på att jag var trött som en jag vet inte vad :p.. Nåja bara att öppna upp ps och rätta till det :)

Vad har hänt idag då? Har då inte haft tid att ens skriva en rad här på hela dan som ni säkert har märkt :p. Hoppade upp ur sängen imorse 20 över 7 när Emilia väckte mig. Fy så trött jag var, nåja bara att se glad ut och försöka piggna till. Skyndade på sega damen och få på sig kläderna och så promenerade vi till skolan. Ganska skönt med en promenad ändå på morgonen, men kallt. Nåja, kom hem och hoppade i duschen så gick jag ner och skulle kolla Oprah, jo tjena. Somnade som en stock på soffan och vaknade 20 i 1. Snark! Följde med och hämtade Emilia och så for vi  och hämtade Magnus och sen vidare till Dollar och inhandla lite städgrejer och sånt där. Och så hem igen och städa lite grann inför Cillas födelsedags fika. Först ut var hennes pappa och den enda som jag hann med.

Kvart över 3 ringer Leije till Kerstin och frågar vars jag håller hus. Skulle tydligen ha börjat jobba klockan 1, men jag trodde att det var 4 eftersom att jag hoppade in för Erika. Och både Janne och Angelica hade också trott att dom skulle börja 4 så pizzan var stängd i 2 timmar, ooops haha :p. Nåja, skyndade mig att fika och så skjutsade Cilla mig till jobbet och där har jag spenderat kvällen till 8. Så när jag slutade knallade jag och Magnus till Therese och träffade hennes syskon från Boden, som hon själv inte har träffat på 10 år! Trevliga prickar det dära :). Och sen klockan 11 var det bara för mig att knalla till bussen. Måste ju vara hemma med Emilia eftersom att Kerstin ska upp och jobba i natt. Så nu sitter jag här all alone i källaren och har svintråkigt. Ska nog slå på en film eller tv:n och falla in i drömmarnas värld :). Gud så skönt, känner att Johnne Blund är på ingång :p.

Och imorron blir det jobb från 1 till 22. Fyfan. Men det är ju 9 timmar, och 9 timmar är många pengar. Och dom behöver jag väldigt väl. Eller Angelica skulle väl eventuellt jobba, beroende på om hon skulle fara till Luleå eller inte. Hade vart bra och jobba samtidigt som jag hade velat vara ledig, Cilla Pilla ska ju ha födelsedags fest här imorron. Och den hade väl varit kul att vara med på. Har ju som bad memories från hennes förra :@.. Ärsch, nu ska jag sova. Eller först ska jag rätta till headern.

Puss & Kram

Bullmamma


Kerstin har bakat kanel och vaniljbulla idag, fasiken vad goda dom var! Eller jag har bara smakat kanel, tycker det är godast :). Nåja, sen slängde jag ihop en kärleksmums kaka. Den blev lite tunn, men det var för att jag hade en alldeles för stor ungsform. Då har man lärt sig nått av det också :p.. Mamma, ge mig lite vuxenpäng nu haha? I min mammas ögon var jag typ 6 månader igår, Therese köpte mango och bananpuré åt mig och så käkade jag de och fil till kvällsfika, det är ju så gott :). Och då tyckte min mamma att jag var en liten bebis haha :p..

Snön bara vräker ner, ska det aldrig ta slut? Känns som att våren är väldans långt borta. Men ändå så är det "baaaara" typ 2 månader kvar tills vi har full vår. Meeen vi alla vet ju att vi kommer få en sista sväng med snö i Juni och sen har vi sommar haha :p.

Hoff, vad tråkigt jag har. Det kanske märks? Är så trött att ögonen går i kors snart, men än kan jag inte gå och lägga mig. Måste skära upp kakan och sätta den i nån bytta eller nått. Nej, ska kika lite på facebook och bilddagboken.

Puss & Kram

Oj, jag glömde..


Japp Mia, i fortsättningen ska ni gå in och läsa här :). Den andra bloggen ska jag försöka tabort eller nått. Så nu vet ni det haha :p.

Puss & Kram

Mrs Dramaqueen


Haha, Hannah tycker att jag är en dramaqueen. Undra varför? :)

Hahahaha och jag håller på att garva ihjäl mig, Emilia har en killkompis här och nu ligger dom på varandra och tittar Svampbob hahahaha och Kerstin har panik. Ja fyfan vad kul!

Har faktiskt städat rummet idag, dansat runt med snabeldraken och skurmoppen och som grädde på moset har jag slängt ut alla sängkläder och soffkuddar på vädring. Och tydligen måste jag hjälpa Cilla Pilla och städa här för att hon fyller år imorgon. När jag fyllde år drog jag runt i panik som en virvelvind här hemma med snabeldrake, skurmopp och disktrasa SJÄLV. Nej, ska dra några moves här uppe med skurmoppen. Men först ska jag och Cilla Pilla spela gh, måste passa på medans Magnus är ute i garaget och sen ska jag baka kärleksmums. Kanske far till Therese sen också. Måste bara fixa först. Ärsch, nu tjatar Cilla Pilla om att vi ska spela.

Puss & Kram

John Blund


Kommer nog alldeles strax och våldgästar mig. Så jag ger upp det här för idag, år forsätta imorgon. Ögonen går i kors, nu. Gonatt med er!

Puss & Kram

Test!


Nu har jag kommit en bit på vägen, upptäckte ju en heeeeel drös med nya grejer i ps. Men måste gå och lägga mig snart, ska ju till skolan med Emilia.. Nåja, det var ju ändå bara ett test inlägg.

Puss & Kram

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0