Gud min gud!


Fan vad skrattretande :p. Jag hatar Kiruna för att alla tror sig veta allting om exakt alla, och 100 brudar? Jävlar vad effektiv han har varit! Och tyck att han fick för lite stryk, men glöm för fan inte att den dagen någon av dina anhöriga råkar illa så är det bara är rätt åt dom. Och jag vet vem du är som lämnade kommentaren, känns dig bortgjord. Som sagt, allt lämnas till polisen. Jag hatar verkligen Kiruna, och det är inte för att Magnus har varit otrogen. Utan för att Kiruna är ett ruttet skithål vars tiden står stilla!

Min blogg hade tydligen blivit anmäld? Det var som fan. Och att jag namngett folk? Jag har namngett dom på så sätt som ni gör. Med förkortningar " E & E" och "E.F" och "Annelie" och precis som ni tycker att det är rätt åt Magnus och att han ska ta sina konsekvenser för det han gjort så måste väl A också kunna stå för det? Eller ska det hymlas hit och dit om att A är så himla oskyldig och att hon inte har gjort nånting fel i detta? Säger som mamma,
"Det krävs två för att dansa tango".

Men som sagt, jag tänker inte lägga ner min energi på bloggen just nu. Jag behöver min energi till allt annat förutom bloggen just nu. Anmäl den hit och dit, likaså som jag anmäler era patetiska kommentarer. Nu ska jag titta tv.

Tack och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0