Nu får det vara nog!


Jag tänker inte sitta och argumentera över en dataskärm, sms eller telefon. Tänker inte tjafsa om det här nå mer överhuvudtaget. Det kommer en rättegång, är det någon som vill säga nått så får dom väl säga det då och där. Där är det heller inga lögner som kommer att förkomma. Det vill säga, om alla kan hålla sig till sanningen och stå för det dom gjort. Nåja, hur som helst så har vi en hel del att ta tag i just nu och jag tänker då absolut inte lägga min energi på att tjafsa via bloggar och omogna kommentarer. Vi har polisbesök, läkarbesök, privata grejer och fan och hans moster att lösa. Om ni bara visste hur jävla mycket det är som ska styras upp nu. Så nej, bloggen får stå vid sidan om just nu. Egentligen har jag bara lust att radera alla inlägg och skriva ett enda inlägg att "okej, allt är Magnus fel" så är ni ju nöjda och glada. Eller hur? För han har ju kickat ner sig själv på backen osv osv. Eller har jag fått det där om bakfoten? Tror nästan det!

Nog om det. Vi var och tittade på lägenheten. Och jag blev frälst kan man väl säga. Jag hoppas verkligen att vi får den! Den var så jäkla fin, öppen planlösning, balkong, tvättmaskin, diskmaskin, walk in closet, fräscha tapeter, ja fint allting! Jag hoppas, hoppas och hoppas! Håller allt som går att hålla, känns som att i all den här motgången så kan man väl åtminstone få lite tur? Eller? Om det nu finns någon högre makt upstairs så hoppas jag ju att han för engång skull kan vara på våran sida! Det bästa av allt är att man står på andrahands kontrakt fram till 1:a december och har allting fungerat bra tills dess så får man ta över lägenheten den 1:a Januari och det hade ju varit perfekt. Nog för att hyran är ganska saftig, men det betalar jag faktiskt för den där lyx lägenheten plus att elen ingår och ja allt!

Jag orkar inte riktigt hålla ögonen öppna, har ju nämligen dragit på mig jordens jävla förkylning. F y f a n! Så nu blir det en stödvila och två ipren tills Desperate Housewifes börjar, får icke förglömmas ;).

Puss och hej, leverpastej!


Kommentarer
jävligt stolt Kirunabo !

Är det så himla konstigt att du får en massa kommentarer? Bara för att din "stackars pojkvän" har fått lite stryk (ja, jag tycker det var alldelens för lite) så börjar du dra upp i din blogg att Kiruna är skit och att i princip alla Kirunabor är dum i huvet. Men vart kommer allt agg. mot Kiruna ifrån? Är det kanske för att din pojkvän har vart otrogen mot dig med ca 100 brudar från Kiruna? Då är det nog han du borde hata, inte Kiruna! Men så länge du skriver illa om oss i Kiruna, så kan du räkna med att få lite kommentarer av STOLTA KIRUNABOR!.. Det är ungefär lika korkat som att skrika "negerjävel" i Rinkeby!

2009-05-06 @ 13:35:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0