Oh my god!


"Nog vet jag varför våldet i Kiruna ökar, det verkar ju inte vara så att föräldrarna tycker att det är fel. Utan det verkar ju snarare som att föräldrarna uppmanar sina barn till att slåss?"

Det är det du har läst Alex och jag skriver ju till och med att "Inte nu för att jag sitter och säger att det är föräldrar som är och kommenterar där, men antagligast så är det väl så.". Jag skrev inte att eran mamma har uppmuntrat han utan precis som jag skrev så verkar det inte som att föräldrARNA tycker att det är fel. Det finns många föräldrar i Kiruna som sitter och kommenterar på många olika bloggar och på nsd att vissa till och med tycker att deras barn måste få försvara sig osv osv. Läs först, kommentera sen och dra inte egna slutsatser. Fråga hellre att "Menar du min mamma eller hur menar du?" allt blir bara fel annars..

Nej, nu har jag inte tid med det här längre. Måste dra på lassa nu.


Kommentarer
Mamma

Ja du lilla gumman dom har fullt upp med att läsa/kommentera våra bloggar, har aldrig haft så många läsare sedan jag började blogga, de har legat på ca 5-20 st per inlägg och vips så har jag helt plötsligt över 80 läsande per inlägg!!! Så sjukt.....

2009-05-05 @ 11:37:56
Anonym

Hade fått kommentar fr Micke huuru??? vem är de?

2009-05-05 @ 17:02:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0