Örnsköldsvik fram och åter


Var och hämtade lillebror från Övik, han har ju varit hos tjejen hela helgen haha, tycker han är så liten ännu så det låter ju helt sjukt att han har tjej haha :p. Men han är ju trots allt 14år, jag och Magnus blev ju tillsammans samma år jag skulle fylla 15 så. Men ändå han är ju min LILLA lillebror.

Annars då? Igår hände det inte allt för mycket, skulle ju på kulturnatta men vi skippade det. Vilken tur då, för jag hade ju hyrt två filmer. Bröllopsduellen och Wallander Hämnden, bägge två var faktiskt jätte bra! Hade lite förutfattade meningar om Wallander för att vare sig Johanna Sällström eller Ola Rapace (heter han så?) var med. Som ni vet så tog ju Johanna livet av sig i verkligheten och Ola tog livet av sig i den senaste filmen. Men den var som sagt över mina förväntningar! Intressant va?

Var till Piparböle igår också och lät hundarna bada, lite orolig är jag faktiskt att Ozzy ska få uvi. Men han älskar ju vatten och det känns så taskigt att inte låta han bada. Men vi får hålla tummarna :). Det är så mysigt där i Piparböle, perfekt grillställe. Och man hade säkert kunna fiska där också, men här i Umeå är dom säkert jätte hårda med att man ska ha fiskekort.

Älsklingen fyller ju år idag också, han har vare sig fått presenter eller tårta. Lönen kommer först imorron får jag hoppas och en dag kan han ju faktiskt hållas :). Annars så är det bara en kolugn tråkig Söndag. Hade velat fara och hyra film och köpa godis, men börsen kniper ganska rejält just nu. Som sagt, tur att det är löning imorron :).

Nej, ska ta och röka och efter det ska jag dö på soffan eller nått. Mamma ska ju färga håret på mig kom jag på! Joo och så måste jag ju berätta, blir troligtvis en utlandsresa det här året till Alanya i 3 veckor helst. Och just nu håller vi på att bearbeta Magnus så att han också följer med, men det verkar så i alla fall. Hade varit kul att fara utomlands tillsammans :). Nej, nu ska jag be mami färga håret på mig.

Dom här bilderna är från när hundarna badade i havet i Sörmjöle, har inte orkat lägga in bilderna från Piparböle ännu..

  

Tack och Hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0