Trötter..


Jag är så trött idag. Vi kom oss ju till Umeå i alla fall, hittade mot alla odds biljetter till mig och Magnus för 410:- tillsammans. Icke helt fy skam. Pappa visste inte ett skit, så det var lite tissel tassel som ni märkte och han fick sig väl en smärre chock även fast han verkade vara så neutral som möjligt haha :p.

Igår var vi i alla fall ut till Sörmjöle så att hundarna fick bada. Ozzy badade utav helvete ända tills vi gick till ett djupare ställe, pappa kastade pinnen i vattnet och både Pasta och Ozzy hoppade efter. Och när Ozzy upptäckte att botten var borta så blev han lite ställd och skulle upp på engång haha :p. Det såg så jäkla kul ut, men sen blev han modigare och modigare. Men han vågade sig ändå inte ut till det djupaste. Men det kommer, han måste bara få lite mer tid i vattnet. Innan veckan är slut så badar nog han lika mycket som Pasta, som fisken i vattnet alltså :).

Nåja, sen mot kvällen så for vi till Åsele och hälsade på Jennie & Magnus Johansson haha :p. Så Magnus Johansson gånger 2 plus pappa drack sprit och på hemvägen så slocknade dom så två stockar. Och sen gick dom upp i lägenheten och bägge två somnade väl typ omgåeende. Nej, ska ta och klä på mig nu. Ligger nämligen i min stooooooora sköna säng med datorn i famnen ännu :). Som sagt, klä på mig nu och sen ska vi ta en promp till Media Markt.

Hejsvejs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0