Ursäkta mig?


Men vars exakt Alex i något av dom här inläggen har jag skrivit att eran mamma har uppmuntrat E.F till att göra detta? Inte nånstans. Jag börjar då inte blanda in andras mammor i sånt här som vissa gör med min mamma och så vidare. Aldrig. Spelar ingen roll om en människa är otrogen, det är inte killen eller tjejen som ens partner är otrogen med utan det är ens egen pojk/flickvän man ska vara förbannad på. Det är dom som gör ett val. Som nu till exempel, klart att jag inte tycker om Annelie längre. Men jag är fan så mycket mer besviken på Magnus än vad jag är på henne. Jag är inte ett dugg förbannad på henne. För det var som sagt, Magnus som gjorde ett val gentemot mig. Och skit samma vem som har ringt vem om nån ringer och provocerar att dom ska komma dit ner och bla bla bla så är det ju fortfarande E & E's val om dom gör det eller inte. Eller hur? Då kan man väl vara mogen och ignorera det och skita i allt? Det är ju trots allt fullvuxna karlar vi pratar om! Och för hundranittonde gången, spelar ingen roll vad en människa gör eller säger. Det finns ändå inga som helst ursäkter för en människa att göra så som dom har gjort mot Magnus. Hade det varit Magnus som hade gjort så här mot nån av dom är det ju klart att till exempel du Alex hade resonerat så som jag gör just nu. Och jag har heller ingenting emot eran familj, förutom E. Jag hatar han. Jag hatar andra E också. Men det har jag all rätt i världen att göra. Det är ingen som kan kräva eller tycka att jag ska älska dom. Eller överhuvudtaget ens gilla dom. Nu vet ni. Som sagt, om dom hade slagits som två vuxna män och bägge två hade fått en ärlig chans till att försvara sig så hade det varit en helt annan sak. Och nu jag hoppas att ni också kan börja resonera på ett vuxet och moget sätt. Och jag håller med dig Emma, hade varit skönt att bara kunna ignorera alla puckade kommentarer men jag är en sån där som sitter och eldar upp mig över saker om jag inte får ut det ur mig :p..

Och vad var det jag sa?
Inte är det en endaste person som har kommenterat det bra som mamma skrev om Magnus, precis som jag visste. Vissa Kirunabor är alldeles för stolta för att kunna ge andra människor beröm. Det är inte direkt eran talang om man säger så.

Nu ska vi fara på lassa och gipsa armen, 100-0 till er E & E. Hoppas ni är nöjda och glada över vad ni har ställt till med!!! Fegisar är vad jag kallar er för!

Tack och hej!


Kommentarer
Alex

Jag måste säga att du har fullkomligt rätt. e o e hade ett val och jag måste säga de valde fel, jag är absolut inte på deras sida så du bara vet. och förlåt om jag uttryckte mig att du menade min mamma jag försökte få fram om du medande min mamma, förlåt så hemskt mycket.

2009-05-05 @ 13:41:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0