Vad är det ni inte förstår?


"Anonym" har kommenterat och undrar vad min mamma har för blogg adress. Men bara för att jag är så tjurig och hatar anonyma kommentarer så tänker jag inte svara. Hur svårt kan det vara att kommentera med sitt eget namn? Nåja, så sug på den du eller fråga nån nyfiken Kirunabo. Nu ska jag göra kaffe och frux åt mig och Magnus. Och sen ska vi fara iväg till polis stationen och sjukhuset och allt det där. Mycket som ska styras upp nu.

Puss & Kram


Kommentarer
Anonym

du borde lugna ner dig lite, tror folk känner sig provocerade när du skriver såpass aggresivt.

2009-05-04 @ 16:33:02
Faster Eva

Jag förstår att Emme blir förbannad av anonyma kommentarer, man ska tordas stå för det man säger. Alla ni som inte har med detta att göra lämna nu Emmelie och Mange i fred så att dom får sköta sitt. Man ska sopa framför egen dörr innan man går till andra.Sen det där med att Mange är ett "pucko" ni känner inte honom så jag tycker att ni ska lära känna folk innan ni pratar om sånt ni inte vet.

Nu har Emme och Mange nog att fixa så snälla ni LÄMNA DOM I FRED.

Många kramar från oss i byn. sköt om varann nu..

2009-05-04 @ 21:57:12
Anonym

De är ingen som behöver lugna ner sig!!!

Konstigt att man blir provocerad och skriver ut sin ilska, med de kommentarer som vissa skriver...

Både på min blogg och på min pigas blogg...

Men de är lätt och säga att man ska tagga ner när man inte är i samma sits själv...

Stå på dig gumman min, du är ju inte en skorpion för inte....

Puss å Kram mami...

2009-05-04 @ 22:17:11
Alex

jag har ingenting emot magnus jag tycker han är skit snäll, men e lämnade förtroende till magnus att han skulle kolla till annlie så att hon inte är otrogen med någon, vips så är han otrogen med hon. btw de var magnus och dom som ringde e o e dit och sa "kom om ni törs vi är ändå 8st" och säg inte att jag snackar bullshit för jag har själv hört samtalet. du skriver att min mamma har uppmuntrat e till de här BULL SHIT för min mamma pratar inte ens med e nåmera så sluta skriva en massa skit. Sen säger du att ingen ska lägga näsan i blöt jotjena de var ni som börja...

2009-05-05 @ 00:13:35
Emma

Jadu, det enklaste är ju att bara ignonera alla anynoma kommentarer. Alltså inte ens nämna dom i bloggen, så har jag gjort med alla jag har fått. Men det är ju inte lätt att vara mittpunkten i någon annans liv, det har man fått erfarenhet av många gånger. Finns gamla kärringar och snorungar i Kiruna som har alldeles för lite till liv.

2009-05-05 @ 01:29:24
URL: http://emmawik.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0