I wan't my body back!
Där kunde man skymta en liiiiten gravidkula men jag hade fortfarande min smala och snygga kropp! Idag vill jag bara spy på den. Åååh, jag vill bli smal igen! 50 kilo.. Sweet Dreams..

F.a.n..

FETING ÅGREN!!!

Vill att mamma och dom ska komma hem igen, jag behöver henne nu..

Fucko.

Jag hatar den här jävla cp datan på jobbet. Hade skrivit jordens inlägg alldeles nyss och så gled internetkabeln ut när jag skulle publicera det. Fuck.

Yeye.. Jag är i alla fall förkyld, mitt i flytten som komma skall. Förmodligen är det pigan som smittat mig för att hon har varit sorig nu i 1,5 vecka eller nått sånt. Ska ringa upp på barn imorgon igen och KRÄVA att dom kollar upp det oredntligt nu. Det enda man får till svar är att hon är för liten för att "kunna" vara allergisk mot hundar för att hennes allergener inte är utvecklade helt ännu. Men jag vet flera stycken småbarn och bebisar som är allergiska mot pälsdjur. Jag har snöat in lite på pälsdjur. Men vafan ska det annars vara? Kalla mig hönsig, men bättre det att man kollar upp det än att hon eventuellt ska få ett allergi anfall och tappa andan och sånna där hemska saker. Hojja, hemska tanke!

Hur som haver.. Nu ska jag dricka ett glas Cola och läsa bloggar och om nån har någon dunderkur mot förkylningar får ni gärna dela med er :)

Hejsvejs!

Nattjobb

Idag och imorron är det nattjobb som gäller. Men sen är jag ta mig fan ledig i 11 dagar, wiho! Nog för att vi ska flytta och grejja då men vi behöver inte bekymmra oss om att slänga upp grejer på väggarna ännu för vi ska få omtapetsering. I alla fall i vardagsrummet och sen ska jag tjata till mig köket! Där är det allmoge grön färg med den där klassiska bården med olika bär och grejer på. Och den tapeten vill jag bara spy på! Allt som är allmoge grönt, terracotta, gult i alla olika nyanser, randigt, blått i alla olika nyanser och småblommig och prickigt och sånt fult hatar jag! Mamma hade dille på dom färgerna när vi var små, eller små och små. Ända tills dom flyttade till Umeå och fick se att det fanns andra färger än dessa nämnda :p. Så det har gjort mig skadad. Ni skulle ha sett huset i Älvsbyn. Det var jätte fint och jag trivdes jättebra i det. Men det huset gick enbart i blått (olika nyanser), gult, allmoge grönt, terracotta och Kims rumt blev CHOCK grönt! Möblerna och väggarna gick i exakt samma :p. Och jag förälskade mig också i blått så mitt rum var sådär varmt blått med en blå bård med sånna där solar på som också gick i BLÅTT!

Haha.. Intresse klubben antecknar! Men ni hajjar grejen. Jag kan inte leva med fula tapeter. Det går inte! Så får vi inte omtapetserat i alla rum, tar jag saken i egna händer (läs: mammas händer :)). Egentligen vill jag inte ha tapeten som är i Tildas rum. Den är tapetserad nu i år men den är vinröd med ett svagt blom mönster på. Bläää.. Men den kan jag leva med.

Jaja, babblar bara på om ingenting alls. Och det märks inte alls att jag har tråkigt på mitt jobb just nu. Vad tusan ska jag göra hela natten? Tanken var att jag skulle bada A's katt, klippa klorna och borsta henne. Men klosaxen har fått ben och sen fanns det tydligen inget schampo till henne. Hojja... Hemska tanke och bada en KATT! Jag har aldrig gjort det, så det blir ju intressant.. Jag kommer att ha hennes klor överallt. Ajaj.. Jaja jag får förbereda mig till imorron, på smärtan som komma skall..

Tilda sa förresten pappa idag :). Klart och tydligt! Jag som trodde det skulle bli typ dada eller baba, men icke. Ett klart papa. Och Mange är mallig som bara den att det blev pappa före mamma. Men alla har sagt åt mig att det brukar komma pappa före mamma. Så vi får väl se när mamma kommer :)

Jaja.. Nu ska jag glo tv en stund.

Hejsvejs!

Är jag seg eller?

Sitter på jobbet och hör sommarkrysset i bakgrunden och så hör jag en skit bra låt som jag aldrig hört tidigare. Börjar både titta och lyssna och till slut så står det vem som sjunger den och vad de heter. Så är det Mohombi - Bumpy Ride. Var och varannan människa har lagt in den på facebook i veckan och på ett x antal bloggar har det varit länkar till den men jag har tänkt att den säkert inte är nå bra och inte idas lyssna på den. Men låten var ju precis i min smak ;).  Hädanefter ska jag börja lyssna på sånt där på facebook och övriga nätet så att jag kanske hittar lite ny musik för just nu är jag spyless på den musik jag har.

Intressesmurfarna hoppar!

http://www.youtube.com/watch?v=cYvYHgxx3hI (har glömt bort hur man lägger in videosar från youtube här)

Orkar inte sitta framför jobbdatorn. Den är helt knäpp. Råkar man toucha på den inbyggda musen så hoppar den nånstans så att man skriver mitt i en mening eller så tar den bort flera rader när man skrivit. Och sen får man nästan slå på tangenterna för att den ska reagera..

Hejsvejs!

Framsteg!


Även fast våran piga inte är helt kry så är det då inget fel på orken. Hon kryper, och fort går det! Hon försöker ställa sig mot grejer, hon pratar utav bara den, hon sätter sig upp och allt detta gör hon som om hon aldrig hade gjort annat i sitt liv! Från en dag till en annan lär hon sig så sjukt mycket. Måste anteckna i hennes första året bok. Tur att jag antecknar här så att jag kommer ihåg allting :p.

På tal om första året bok. Gick med i Goboken åt henne och jäklar vilken fin första året bok hon fick därifrån. Mycket bättre än den vi redan har! Det fanns med släktträd i den och i vissa av sidorna var det fack så att man kunde sätta ner diverse grejer och så kunde man häfta fast våra armband och BB kortet, me like :).

Jaja, nu håller jag på att få damp på den här datorn på jobbet så nu ska jag glo på "Vad blir det för mat?". Per Moberg är ju helskön haha :p. Hej, jag heter Emelie och är 78 år ;)

Hejsvejs!

Bättre

Natten i natt har varit bättre, vi satte pigan i bilbarnstolen och i sängen så gungade vi den med fötterna och hon slockande på engång och likaså resten av familjen, så vaknade hon 5.45 imorse och då fick hon komma och mysa med mig. Det hade bustrollet ro att göra till klockan 9. då blev hon less på sängen och började rycka mig i håret så det var bara att kliva upp och fixa gröt åt hon :)

Men sen till lunchen så blev allt bara fel. Gav henne Biffstroganoff från 8 månader och det har gått bra med 8 månaders maten nu om vi har gett henne små skedar. Men idag skrek hon så fort jag stoppade in skeden i munnen på henne och så när man sätter in maten i munnen så kommer den ju liksom i gommen eller hur man nu ska förklara och så fort jag råkade röra i övre kanintänderna med skeden eller att maten kom dit eller i gommen så skrek hon. Försökte känna om det var för varmt, men icke. Körde den med mixern så att allt blev en enda puré, men icke det heller.. Försökte sätta in tutten i munnen på henne men den kastade eller spottade hon långt bort.. Så antar att hon var extremt öm i tandköttet. Stackarn bara skrek och skrek och skrek och var alldeles otröstligt i säkert 10-15 minuter (som kändes som en timme), det gick inte ens att få kontakt med henne. Försökte krama henne och göra allt i min makt men hon bara grät :(. Ursch så hemskt, var på vippen att man började gråta själv också.. Men så tog Magnus henne och knallade runt i lägenheten och då blev hon nöjd så 2 minuter efter när jag kom och sa hej åt henne och frågade vad som var galet så skrattade hon bara.

Jag blir helt handfallen när jag inte vet vad jag ska göra när hon blir sådär.. Och framför allt så är det så himla hemskt när man ska försöka gissa sig till vad som är fel, längtar tills hon kan prata eller åtminstone peka vars det gör ont. Det gör såååå ont i mammahjärtat att inte veta vad som är galet. Sen så ids jag inte gå in och googla för då vet jag att jag googlar fram en massa hemska svar, typ allt från dödliga sjukdomar till vanliga förkylningar. Men förhoppningsvis så är det väl "bara" tänderna eftersom att hon blev så himla upprörd när jag råkade röra med skeden där eller när maten tog i det..

Jaja, nu ska jag ta och jobba lite och passa på att prata med min chef som precis kom förbi här på jobbet.

Hejsvejs!

Räddaren i nöden!

Vi har en piga som inte alls är nöjd. Hon är hostig, snorig, lite hes och gnällig. Tidigare ikväll hade hon feber 38,2 och en timme efteråt hade hon 37,9. Men hon verkade ändå vara så besvärad.. Famnen dög inte, vagnen dög inte, sängen dög inte, soffan dög inte, inget dög. Så jag antar att det är ännu mer tänder på g. Jag gav henne i alla fall en Alvedon och en timme efteråt verkade hon ännu nte vara tillfreds. Typ rastlös så jag vet inte om det kan vara växtvärk också, fan vad svårt det är när dom inte kan säga vad som är galet :/.. Föregående natt var hon vaken till 3.30! Jag ska egentligen inte säga nått för vi har aldrig behövt ha en vaken piga på nätterna, hon har alltid sovit nätterna igenom. Så när hon skojjar till det lite som nu till exempel så blir man helt chockad. Men som sagt, jag ska absolut inte klaga för det händer så sällan att hon är såhär. Och när man själv är sjuk så sover man ju inte direkt bra så jag förstår henne :)

Nåja, till slut så kom jag på att sätta henne i hennes gunga. Jag var så jävla skeptisk till den när Mange köpte den. Dels på grund av priset (2100:-!!!) och för att jag trodde att det bara skulle vara skit. Men jag tar tillbaka allt jag har sagt om den där gungan. Så fort jag la henne i den och satte på gungning i 4:ans fart och slog på lugna melodierna (Beethovens symfoni, Mozart m.m) så somnade hon och nu har hon sovit ganska länge i den. Den där gungan har verkligen varit guld värd. Dessutom finns det vibration i stolen och den har hjälpt mot onda magar många gånger. Den har dessutom avlastat mig när jag har behövt plocka ihop här hemma. Och som nu när hon är snorig så är det perfekt att man kan ändra ryggläget till helt sittande och när man lägger den ner fullt så är det ändå inte helt plant. Nackdelen är att hon bara kan sitta i den tills hon väger 12 kg. Vad tusan gör vi då?

Nu ska jag släpa med mig pigan, gungan och mig själv till sovrummet och sova. Men förhoppningsvis kan jag stänga av Beethovens symfoni utan att hon märker något, jag har liiite problem att sova med musik i bakgrunden, men protesterar hon så har jag inget annat val än att försöka somna till Beethoven..

God natt!Räddaren i nöden!

Fuck


Jag får bra lön den här månaden, MEN vi ska flytta och egentligen så borde vi börja tänka på att köpa vinterkläder åt pigan så att man slipper slänga ut en stor klumpsumma sen. Dessutom så är det tid att börja köpa kläder i storlek 74 åt pigan och jag har faktiskt unnat mig några leggings och tunikor från Tradera, haha Tradera is the shit! Sen så var Manges faster snäll och handlade på Ikea åt oss så nu är Tildas rum i princip färdig inrett (bara rummet som fattas hehe), dessutom ska räkningar betalas, mat måste köpas till både oss stora, mini och hunden, blöjor, våtservetter och sånt där kraffs ska köpas. Hojja vad utgifter man har och dessutom skaffar man sig nya. Som pricken över i:et gick mitt batteri sönder till datorn nyss och ja, den går ju att vara på utan batteri men det är ju så drygt att behöva sitta på ett och samma ställe hela tiden. Den är ju liksom BÄRbar av en orsak. Så tänkte jag att ett batteri till en dator kan ju inte vara så farligt dyrt, inte alls. Kollade på pricerunner efter ett batteri som passar min dator och ett nytt kostar ju för fan över 700 spänn med frakt och allt! Sinnessjukt.. Ska kolla på Media Markt först och se om det finns billigare där och kolla med elgiganten om det kanske går på försäkringen? Man vet ju aldrig, fast det tråkiga är ju att försäkringspappret är nedpackat. Tyyypiskt!

Här sitter jag och gnäller om pengar men jag måste bara berätta vilket kap jag gjorde igår, hittade en vit Klippan soffa med svart överdrag på blocket för ynka 100:- och det går ju inte att ignorera när vi var ute efter en bäddsoffa/soffa till datarummet i nya lägenheten. Stod att den kunde vara lite skitig, men inte vet jag? Några fläckar hade den väl och överdraget har jag tvättat idag. Nice!

Yeye.. Nu ska jag nanna kudden, natt natt :)

Åhå!


Skrev ju att Tilda börjat sätta sig upp och nu sitter det ordenligt. Hemma hos mamma och dom här ikväll satte hon sig upp och så tittade jag på henne och sa "men satte du dig upp?!" så fick jag bara tillbaka ett "Hehe" så trilla hon åt sidan och så satte hon sig igen, det var som du sa Eve. Det kommer över natten, bara sådär haha :p!

Och sen kryper hon som bara den och ska helst av allt hoppa ut ur vagnen, så det är bara att spänna fast henne. Fast det har jag gjort ett bra tag nu, så det är en vana. Men hennes pappa däremot tror att hon inte kan ta sig ur vagnen men jag kan säga att jag och Kim fick bevittna när hon HÖLL på att ta sig ur vagnen när mamma och Mange for iväg och hämtade en soffa. Snacka om att få hjärtat i halsgropen! Och sen så ställer hon sig upp med stöd. Och att lägga henne i spjälsängen om hon inte är trött är inte ens nån idé, hon ställer sig upp och så trillar hon och så börjar hon grina som tusan och då vet hon ju att vi tar upp henne och tröstar hon, påhittig tjej ;).

Sen så låter det som att hon säger hej. Men jag vet inte, måste lyssna lite noggrannare. men det låter verkligen som det!

Från det ena till det andra så var Manges faster snäll och var på Ikea åt mig så nu är hela pigans rum klart. Ska bara få tag i en Expedit hylla med 4 fack och en Trofast hylla med rosa backar och sen är vi hemma. Men förhoppningsvis blir det väl Ikea i slutet på September, hoppas! Jag hatar att ha det halvfärdigt hemma.. Ska bli så kul att få inreda hennes rum med en massa små söta saker :)

Nej, nu ska jag försöka få våran dotter att sova. MORR MORR på dig mommo, såhär går det när Tilda sover efter 18.00 :p

Hejsvejs!

8 månader

Ja igår blev pigan 8 månader. Än en gång, vars fan tar tiden vägen :o? Det är helt sjukt..

För 8 månader sen gruvade jag mig varje gång jag skulle på toa för att det gjorde så satans ont och kissa (UVI är underbart jämfört med det där!) och varje gång jag tog ett steg eller skulle sätta mig ner eller lyfta på mig så trodde jag att jag att min underliv skulle slitas sönder i små trasbitar! Och för 8 månader sen såg jag ut som Dolly Parton med mina jätte boobs hur dom ser ut idag ska vi inte ens tala om hahaha :p. Och för 8 månader sen så hade jag så ont i mina bröstvårtor, fiifan. För 8 månader sen så önskade jag att jag ville hem och bort från BB, fy så trist det var där. Men nu när jag tänker efter så var det faktiskt ganska mysigt att ligga där och bara få beundra våran lilla tös :). Men det bästa av allt, för 8 månader sen låg jag på BB och bara glodde på våran prinsessa, kunde inte förstå att hon var våran och att hon var här för att stanna! För 8 månader sen så vägde våran lilla tös 2625 gram eller nått sånt och var 46 cemtimeter lång, hon gick ner ganska mycket första dygnet. Idag väger hon 7630 gram och är 65,5 centimeter lång. Lilla hjärtat vad du har växt!Mamma älskar dig mer än vad jag någonsin kan förklara ♥

Får inte.

Tur att min blogg är lösenordsskyddad. Det är så långtråkigt att bara sitta, sitta, sitta och åter SITTA av tiden hela tiden. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb. Det här med personlig assistent är min melodi. Jag tycker om att vara A's förlängda armar och ben, hennes ögon och även ibland mun och öron. . Hennes sjukdom är en jävla skitsjukdom. Jag önskar inte ens min värsta fiende den. Tänk er ms. Där förtvinas allting sakta men säkert, inklusive hjärnan. Fredrich ataxi förtvinar allting förutom hjärnan. Från den dagen man får diagnosen FA (man föds med sjukdomen men det kan ta ett tag innan dom kommer på diagnosen för att det är en ganska ovanlig sjukdom) till den dagen man dör är man helt klar i bollen. Förstår ni hur hemskt det måste vara? Jag kan inte ens föreställa mig det. Tro fan att dessa patienter mår dåligt mellan varven, det hade jag också gjort med denna jävla skit sjukdom. Hellre att jag har en sjukdom som bryter ner hela mig än att jag är medveten om allt hela livet. Hellre att jag föds helt sjuk och inte vet vad jag går miste om än att jag sakta men säkert ska gå miste om allt jag älskar sakta men säkert. Det absolut hemskaste med denna sjukdom är att till skillnad från ms så finns det inte bromsmedicin. Det är liksom bara att hålla i hatten och sakta men säkert rulla ner för en lååång lång backe tills man kommer till slutet.

Jag hatar alla världens orättvisor. Hade jag kunnat förändra nånting i världen hade jag gjort alla människor friska från hemska sjukdomar och utrotat alla sjukdomar.

Jag önskar mig en värld utan orättvisor!

Älskade tokunge ♥
Våran alldeles egna lilla tokunge med hennes små risgryn i underkäken ♥

My lovely ♥

7 dagar ♥7 månader och 3 veckor ♥Herregud vad tiden går fort!

LCHF

Fan måste bara skriva detta, gjorde lite anteckningar när jag läste om lchf och känner jag mig själv rätt så lär jag slarva bort pappret. Det är jag i ett nötskal.

- Uteslut sånt som innehåller mer än 5% kolhydrater.
- Använd INTE margarin, enbart smör & bregott (normalsaltat).
- Grönsaker ovan jord = okej.
- Gröna nyckelhål = döskallar.
- Undvik E-nummer E621. Det är den som är boven i många grejer på affären.
- Sill, lax & makrill = omega 3 syror och ska helst ätas minsta 3-4 gånger i veckan.
- Välj helst ekologiska produkter eftersom att dom innehåller minst "skit".

Detta ska absolut inte finnas i skafferiet!

- Socker (överhuvudtaget, inte ens i maträtter. Skippa ALLT som har socker i sig).
- Potatis.
- Mjöl.
- Ris.
- Pasta.
- Chips.
- Bröd.
- Bullar.
- Kakor (min hemliga last, helst Ballerina! Haha, där har ni anledningen till lösenordet på bloggen. Tog det som fanns närmast till hands hahaha!)
- Läsk (Cola är mitt beroende, så jävla gott. MÅSTE ha minst 1 Cola om dan)

Och jag som älskar klyftpotatis, pottimos, kokt potatis, stekt potatis jag är som Håkan i Sune. Potatis ska det vara i alla det former! Och Cola, herregud. Cola är ju gudadrycken. Nej, men till och med Mange är med på dessa noter för han vill också gå ner i vikt. Så vi har sagt att varje Lördag så får vi svulla, hur mycket vi vill! Då har man nått att se framemot varje vecka, för om jag bara ska ånga på som ett lok i all evighet så kommer jag att lessna. Och snabbmat HÖGST 2 gånger i månaden. Fast det äter vi ändå inte så mycket av så det gör liksom ingenting.. fast om man börjar googla på lchf och läsa runt lite så försvinner sötsuget ganska snabbt bara man kör stenhårt.

Men som sagt, jag ska sova på saken först och så får vi se. Fast lchf kommer vi att börja med i vilket fall som helst, för det är ju bara nu första veckan med DS som jag inte riktigt kan bestämma mig för hur jag ska göra.

Yeye, hejsvejs!


Nu kör jag, stenhårt!

Läste lite grann på Diet Shake burken och jag ska äta 6 mål om dagen!

Frukost:
Ett rostat mörkt fullkorns bröd med ett kokt ägg på.
Eller
Fil & Müsli
Eller
En shake.

Förmiddags mellis:
Diet Shake eller ett av frukostmålen, beroende på om man dricker DS till frukost.

Lunch:
1 kycklingbröst utan skinn med ris.
Eller
En sallad med tonfisk eller liknande.
Eller
Light Keso på ett par fullkorns hårdmackor.

Eftermiddags mellis:
DS eller nått lättare, man väljer själv :)

Middag:
Ceasar sallad
Eller
Chili con carne (helst en smal variant)
Eller
Rött kött, fisk eller kyckling med grönsaker och gärna med en smal tomatsås.

Kvällsmål:
Light Yoghurt
Eller
Keso
Eller DS.

Men alltså.. Jag tror ju inte på det här med light produkter, så jag googlade lite på lchf och det verkar vara nått för mig. Bara det att man inte får äta vare sig pasta, ris eller potatis till måltiderna. Enbart grönsaker till, känns som att det kan bli väldigt enformigt. Men vafan, 8kg kan jag väl stå ut?  Så tänkte jag som så att om jag äter frukost, lunch och middag så kör jag DS dom andra 3 målen. För det känns som att jag måste ha frukost, har gått och blivit en frukost människa! Och jag som aldrig har kunnat äta på morronen förut?! Men för min egen skull så känns min teori bättre. Men jag ska i alla fall börja med att försöka köra på enbart DS en hel vecka och se om det ger resultat. Fast middagen känns det känns ändå som att jag behöver nånting ätbart i alla fall 1 gång om dan åtminstone. Eller så kär jag helt enkelt på det som rekommenderas på burken, men light produkter?! Kanske kan skippa dom? Måste googla.. Gud vad jag velar!

Grejen är ju den att om man bara dricker shake så finns risken att man går upp som bara den igen när man slutar med det för att man chockar kroppen med kolhydrater. Så för att inte chocka kroppen allt för mycket kanske jag ska behålla frukosten och middagen och eventuellt lunchen (typ bara en sallad eller så) för annars känns det som att man kommer att gå ett steg fram och två steg bak och det är ju inte det jag är ute efter. Nu är jag hur som haver taggad som en jag vet inte vad. Skäms så fruktansvärt över min kropp och det ser ut som att jag är gravid i 4-5 månaden igen. Huga! Jag måste sova på saken, just nu är jag i alla fall vrålhungrig och det enda vi har hemma är bullar. Äter ju hos mamma och dom nu så att vi slipper fylla kylen och frysen innan vi ska flytta.. Tror att jag måste trycka i mig 2 stycken och ett glas mjölk, det värsta som finns är att somna så hungrig att det bara suger i magen!

Nej, nu får det vara slutgrubblat.

God natt!

Mina hjärtan


Morfars Köttsoppa


Morfars köttsoppa är smaskens ♥

Chockad!

Tilda har kommit på lite nya grejer. En utav dom är ju som sagt att vägra sova klockan 21. Så hon har fått komma upp 2 dagar i rad och härja lite grann. Med härja menas jaga, hon springer i sin gåstol och jag eller Mange kryper runt som tokar på golvet haha :p. Så jagar vi först henne och sen så v'nder vi så jagar hon oss, så fränt att se att hon förstår :p

Sen så fick hon vara på golvet och ett tu tre tog hon tag i fotöljen och STÄLLDE sig upp på knä helt för egen maskin! Mange & Kim hade sett det för nån dag sen när jag jobbade men jhag ville inte tro dom haha :p. Men NU tror jag!

Och sen visade jag henne för ett bra tag sen att man kan stå upp i spjälsängen om man håller i spjälorna men det verkade inte gå ihop i hennes huvud. Men idag när Mange la henne i sängen för natten så skrek hon och till slut gick jag och kollade till henne och då var hon i full färd med att ställa sig upp (hon stod på knä) och pillade på sängmobilen!

Och äntligen verkar det som att hon har börjat sätta sig upp för egen maskin för idag när vi var hos mamma och dom så satt Kim och lekte med henne på golvet så stod jag och tittade på och så började jag och Kim och surra och så tittade jag bort och nästa gång när jag tittade dit så satt hon :p. Frågade Kim om han hade satt henne upp och han svarar helt kyligt "Nej, det gjorde hon ju själv. Det gör hon ju typ hela tiden" haha :p. Och när jag tänker efter så sätter hon sig upp typ hela tiden, bara det att man inte tänker på det. Och här har jag gått och hoppats för hennes egen skull att hon ska sätta sig snart för att hon kämpar som fan. Och sen när hon väl gör det så tänker man inte på det :p

Våran stora tjej! Så när hon sprang runt i gåstolen så började hon spottas haha :p. Så gulligt ♥.

Det känns som att det börjar få fööör fort nu! Sen när man säger Ajjabajja åt henne så tittar hon på en och börjar grina, så sött :p. Och så pratar hon som tusan med en! Och både jag och Mange har hört henne säga "tatte" flera gånger och det låter som tutte när hon säger det :p. Jag vet inte? När brukar dom börja surra? Och sen vill jag gärna inbilla mig att det kommer mamam och papap ibland hehe :p.

Nåja, nu ska jag kika in på Tradera en sväng och se hur det går med min auktion :)Rån är gott ♥

Kyligt

Sitter ute på balkongen och röker och jag fryser! Det vat läääänge sen jag frös när jag satt på balkongen och rökte. Hösten är på intågande och likaså vintern. Fyfan vad deprimerande! Jag vill ha sommar året om!

Det här med flytten går i alla fall framåt. Kom på igår att vi har utflyttningsdatum 1:a september och dom nya hyregästerna har inflyttning 1:a september. Undra hur Bostaden hade tänkt att man ska hinna både flytta och städa ur lägenheten på en och samma dag? Nåja, kontaktade i alla fall tjejen som har våran blivande lägenhet eftersom att dom får deras lägenhet den 27:e och så kom vi överrens om att vi får inflyttning den 29:e. Då har vi i alla fall 3 dagar på oss att städa och det känns ju lite bättre. Packningen går också fint. Har packat ner alla prydnadssaker, tömt byrån, rensat, tömt allt porslin och alla plastbunkar och sånt. Och bara sparat 2 av allting ifall att vi nu skulle äta hemma nån dag. Och så har jag packat ner typ alla mina kläder och har bara kvar det som jag använder (fast kom ju på nu i efterhand att jag skulle ha tänkt till lite mer :p) och igår rensade jag bland pigans alla för småa kläder och idag slängde jag ut ett stort klädpaket på Tradera. Och så packade jag och mamma ner alla gardiner och sängkläder och sånt där. Så nu har vi 12 banankartonger packade och typ lika många svarta sopsäckar packade.. Imorron ska jag med mamma och hämta mer kartonger. Så ja, framförhållning det har vi :).

Annars har det inte hänt mycket. Pigan har fått för sig att hon inte ska somna i egen säng men idag gick det an. Nog för att jag fick busa med henne i 1 timme och efter det läsa en bok åt henne. Hoff, både jag och Mange är kräkless på Nalle Puh och den blåsiga dagen, enda boken hon har haha :p. Ska beställa 2 stycken skattkammar böcker åt henne från Adlibris sen när jag vet hur mycket pengar vi får över den här månaden :).

Hoff är så trött så jag ser stjärnor och planeter så jag ska bädda ner mig nu. God natt!Jag älskar dig!

Arg!!

Jag hatar försäkringskassan mer än allt! Man får alltid tusen olika bud när man ringer dit. En säger en sak, den andra säger en annan sak. Man vet aldrig vad som är rätt eller fel! Har ringt varje månad fram till Maj och meddelat att jag har jobbat och hur många dagar. Så pratade jag med nån tant där i Maj och sa att jag kommer att jobba rätt mycket i både Juni och Juli och om jag då i början av Augusti kunde ringa dit och säga att dom skulle ta bort en hel månad föräldrapenning för mig. Och japp, det skulle gå så bra så. Inga problem, hakuna matata! Så ringde jag dit igår och blev tillsagd att dom skulle ringa upp mig igår. Tror ni dom ringde upp? Självklart inte. Nåja, då ringer en surig jävla kärring upp idag och jag berättar allting som har sagts i Maj och får till svar att det inte finns nå anteckningar om att det har blivit överrenskommet och att jag inte har ringt in sen FEBRUARI och meddelat att jag jobbat! Var tvungen att överbevisa henne genom att logga in på mina sidor på fk och bevisa att jag har fått mindre i föräldrapenning fram till och med Maj månad. Då blev det tyst! Sa åt henne att dom kanske borde gå en kurs i kommunikation för det verkar då vara det sista dom kan på det där stället. Nåja, tanten kom i alla fall fram till att jag ska skicka in ett papper (?!) med dagarna jag har jobbat TROTS att jag satt och sa i telefonen vilka dagar jag jobbat! Hur svårt kan det då vara för henne och anteckna det?! Nej, så nu måste jag skicka in ett papper med snigelpost och vänta på att dom skrive rin det där i sina datorer och sen få hem ett återkrav och betala tillbaka. Jävla idioter! Nästa gång jag ringer dit så ska jag kräva att få hem kopia på att dom antecknar dom uppgifterna jag lämnar till dom. Annars skiter dom ju i det! Sen så har tanten mage att komma och säga att "ja men det är ju konstigt att det inte är antecknat i princip varje gång du har ringt" JA det tycker jag med för jag har ju för helvete fått mindre pengar. Åååh idioter!! Nu vaknade Tilda, ska rycka upp min karl så att jag får gå och vila..Hejsvejs!

Hjärtor

Oj vad mycket hjärtor det blev i förra inlägget, men hjärta är ju kärlek :). Haha, intresse smurfarna hoppar!

Galet!

Det är helt galet vad jag älskar min unge. Hon har stulit mitt hjärta totalt, man vet fan inte vad ÄKTA kärlek är förens man får barn. Hon är mitt allt, hon  betyder mer än vad ord någonsin kan förklara ♥♥ 14 december 2009, klockan 17.33 ♥

♥ Tilda Elsie Johansson, mamma älskar dig mer än allt annat här i världen! ♥

Älskade hjärtatMåste hålla hårt i mamma ♥

Nu jävlar!

Var på bvc idag och vägde och mätte pigan, 7630g och 65,5cm kärlek :). Så våran tös har dragit iväg på längden, men det märkte jag redan för nån dag sen när hon sprang omkring i sin gåstol för helt plötsligt så stod hon platt med bägge fötterna på golvet :)

Sen så tog jag tjuren i hornen och ställde mig på vågen igen. Och det är knappt att jag vågar säga det.. Men jag hade gått upp ytterligare 2 kilo! FYFAN.. Jag som aldrig har gått upp ett gram, no matter what jag har käkat. Nu behöver jag bara titta på en MAX skylt eller ett kakpaket så har jag gått upp miljoners kilon. Ååh :'(. Var så lycklig när jag ammade och det bara small till så var jag nere på min målvikt och så slutade jag amma och då svällde jag som en ballong. Hojja.. ÅNGEST!

Nåja.. Hade Jonas, Ronja & Rebecca här på besök alldeles nyss. Han är ju så jäkla söt! Den killen kommer att få många tjejer när han blir stor hehe :p. Och för att inte tala om cool, han fäller dom mest häftiga kommentarerna :). Rebecca hade i alla fall beställt nå gå ner i vikt pulver så jag kikade också in på sidan hon hade beställt det ifrån och det stod bara en massa bra om det så nu är en 2kg burk på g hem till mig, samt en flaska Mivitotal Plus och en shaker att blanda mitt pulver i :). Läste där bland omdömmena att det var en som hade gått ner 6kg på 2 veckor så jag hoppas också att jag är en utav dom.

För nu är det stenhårt med promenader varje dag. Jag, pappa, Tilda och Pasta var ut på en promenad idag. och säga vad man säga vill om min pappa, men promenera det kan han! Och det är nästan att han springer fram. Så han har varit som en PT och bara "sacka inte efter nu, kom igen nu, inga otillåtna pauser" haha :p. Önskade verkligen just då att jag kunde få sitta med pigan i vagnen :p. Hoppas att man märker skillnad av det där pulvret så att man får mersmak och vill pressa sig till bristningsgränsen :). Mivitotal vet jag att det hjälper för det hade Kerstin där ett tag och till och med den penisonären orkade vara upp efter klockan 20 på kvällen när vi var som duktigast med det där vitamingrejset :).

Ska gå ut och ta en rök nu och sen ska jag sooooova! Har bara sovit typ 45 minuter efter min jobbnatt. Jag vakade ju ändå ut idag så då är det onödigt att sova bort hela dan så att jag är vaken hela natten. Dessutom så blir det eventuellt Leo's imorron med Jonas (Ronja & Rebecca) haha :p. Hoppas att det går bra med Ronjas bil annars vette fan vad vi gör :p. Som jag har längtat efter att få härja på Leos. Sist jag var där var jag typ höggravid och rymdes inte i dom där gångarna hehe.

Jaja, röka var det!

RSS 2.0