Panik..

Alltså.. Jag har lite panik, mommo kommer idag. Vårat hem ser ut som bombade Beirut. Kylen och frysen börjar eka tomt, vi skulle behöva hinna förbi på Babyproffsen och köpa bärselen och lite mumin prylar som jag har spanat på, samt hinna förbi på ÖB och köpa nya halogen lampor till kökslampan, fara på ICA och hämta ut paketet med dopkorten och mönstret på dopklänningen och där emellan måste vi ta hand om våran dotter och se till att vi själva också får i oss något ätbart i våra magar. Typ köttsoppa som mamma skulle koka. Skönt, då slipper man i alla fall laga mat. Det sparar ju lite tid. I och för sig så hade jag kunnat ta dom där ärendena imorgon och städa idag men jag vill ju verkligen börja pyssla med dopkorten nuuuuu! Det har ju kliat i fingrarna att få göra det ända sen aviet kom :D. Och sen måste jag smöra för min karl lite grann, jag har hittat såååååå snygga gardiner som vi bara måste ha :). Ja mamma, jag har nya gardiner men inte i sovrummet :D. och sen på Lördag ska jag äntligen köpa tröjan på Carlings, jag längtar!

Nej, nu ska jag göra lite nytta här på jobbet och när jag slutar ska jag börja beta av alla måsten i nån ända.. Det första jag ska göra är då att pussa på min piga, saknar henne galet mycket när jag jobbar! Kalla mig hönsmamma, men jag är ju van att vara med henne ♥

Hjälp!


Pratade med BVC idag och den 16:e mars ska pigan ha sin första vaccinering. Hoff, hur ska jag klara det? Hoppas att hon tar det med en klackspark. Börjar hon grina så kommer det ju svida enormt mycket i mamma hjärtat :(..

Och vi hittar inte min gamla dopklänning och om vi hade gjort det så hade den förmodligen varit för liten på Tilda för jag var bara 3 månader när jag döptes och pigan kommer att vara lite drygt 5½ månad. Så igår hittade jag en sida vars man kunde beställa mönster och sy egna klänningar. Och hade det inte varit för att jag såg en bild på hur klänningen såg ut när den är färdigsydd och allt så hade jag aldrig fastnat för den. Men den var så söt när det var en bebis i den :). Det blir i alla fall en vit klänning i linnetyg som min kära mor ska få äran att sy :). Och så ska hon ha ett knallrosa band runt midjan, här mesas det inte med nå jäkla babyrosa tjaffs ;). Kan ju bli lite speciellt sådär. Hade Magnus haft kvar sin gamla dopklänning så hade vi ju kunnat ta den men han har döpts i hyrd klänning så det var ju lite synd. Så då får Tilda en alldeles egen klänning som ingen annan har haft :). Längtar tills den är färdig sydd, ska i alla fall gå och köpa tyg till den nu i helgen för mönstret hade redan kommit och jag beställde det igår! Snacka om express fart!

Imorgon och på fredag jobbar jag 11-18, hela dagen försvinner och jag som helt hade glömt bort att jag skulle jobba hade hunnit planera in att gå på stan med hjärtat och en massa folk. Men dom planerna grusades, får ta stan på Lördag eller vi får gå tillsammans då. För han skulle väl i alla fall gå imorgon med Ronja, Putte, Jonas och vilka det nu var om jag uppfattade det hela rätt? Don't know.. Imorgon när jag slutar ska vi i alla fall på Babyproffsen och köpa en bärsele åt pigan. Magnus är helt fäst vid en sån, varsåfuckingod! Jag har burit henne i min mage i 10 månader och det räcker gott och väl för min rygg, ska jag bära henne så bär jag henne korta stunder och är jag ute på stan använder jag vagnen. Nåväl, imorgon kommer förhoppningsvis mommo också, kan ju bli kul :). Ska passa på att ta ett 4 generationers foto. Ganska häftigt faktiskt :). Det är sånna här gånger jag önskar att min farmor och farfar också hade levt. Dom hade varit så stolta över en och tyckt om Tilda så mycket men det vet jag att dom gör oavsett men ändå. Jag hade ju velat ha dom också i livet..Men tyvärr valde någon högre makt ett annat öde åt dom.

Idag gjorde jag nått som lyfte 1 ton från mina axlar ungefär. Jag satte ner foten och sa i från ordentligt för engång skull! Tror inte att människan hade väntat sig det svaret den fick av mig, men tji fick den! Jag har lovat mig själv engång i tiden för länge sen att jag aldrig mer ska låta någon sätta sig på mig och tro att jag bara ska acceptera det och på senare tid så har jag märkt att jag har börjat falla tillbaka i dom spåren igen. Men nej, nu är det slut med det. Ingen sätter sig på mig, jag är ingen jävla dörrmatta som folk kan trampa av sin skit på hur som helst. Nu är det färdigt. Tänker inte hålla på och krusa någon nå mer, kan man bete sig på ett visst sätt så kan jag också. Jag mår bättre utan sånna människor i min närhet. Jag har en dotter att tänka på och då har man inte tid med en massa energitjuvar. Jag klarar mig bättre utan dig.

Har heller inte lyckats ta fingrarna ur det berömda ännu och fixa in alla bilder från telefon till datorn, men tänkte ta tag i det imorgon om jag ids hehe ;). Så ni får vänta med nya bilder helt enkelt. Nu ska jag fara med mamma på Subway och köpa macka :D

Tilda ♥

Wollibolli


Jag är så jävla trött. Kunde somna först vid 10 imorse och så fick jag sova till 20 i 1 för då ville pigan vakna :). Hon hade skitkul, låg och skrattade åt mig och ville bara busa. Men jag lyckades lura henne och vila en liten stund till men vid strax före 3 var det bara att öppna ögonen och sätta sig upp och amma henne och alltid efter hon har ätit så brukar hon vela vila en stund. Men icke sa Nicke. Hon skulle stå, sitta, busa och ha sig. Så vi satt i Kims soffa och busade säkert en timme och nu ligger hon i vagnen och är en nakenfis, sprattlar som bara den och surrar med lilleskutt :). Man riktigt ser hur mycket hon gillar det :).

Ärsch nu ska jag tigga lite mat av mamma och dom :D. Känns så himla jobbigt att gå hem och göra mat..

Babysim


Jag har beslutsångest. Antingen kan man börja babysim på nått badhus som finns här i Umeå, har inte en aning om vars det ligger eller så kan man börja babysim på IKSU Sport. Skillnaden är att på IKSU är det alltid på Söndagar och det passar ju perfekt med tanke på att Mange går skola på veckorna och han lär ju säkert vela följa med :). Och eftersom att jag hatar Söndagar så har man ju nånting att se framemot 10 veckor varje Söndag. Det är inte ens dyrare på IKSU 1100:- på bägge ställena. Eller egentligen 1250:- på IKSU om man inte har kort där men det har ju min kära mor så :). Och på IKSU var barnet tvunget att väga minst 5kg och vara 3 månader. men pigan blir ju 3 månader nu den 14:e och 5kg väger hon nog inom den närmsta månaden skulle jag tro :p. Men samtidigt så vill jag ändå inte börja babysim än på ett tag på grund av det här RS viruset som går just nu.. Ärsch, jag får se hur vi gör. I värsta fall så kan man börja babysim när hon är 6 månader och då är dessutom risken för RS virus mindre. Vilka dilemman alltså, men jag är ju rädd om min lilla prinsessa ♥

Hojja jag får ju hur mycket som helst att fundera över nu.. Preventivmedel, babysim, dop och allt som hör därtill. Jaja, jag lär ju hålla mig sysselsatt i alla fall. Förresten så verkar försäkringskassan ha fått fingrarna ur röven nu. I alla fall med min föräldrapenning, peppar peppar! Sen kan det ju låta såhär..

Jag: Hej, jag skulle vela veta hur det går med mitt bostadsbidrag?

FK: Ja hej.. Ja då ska vi se, du skickade in ansökan den 28:e januari och vi har en månads handläggningstid! (väldigt kort och koncist)

Jag: Ööh okej? Ja, men då vet jag. Tack och hej.

FK: Japp, hej!

Alltså.. Jag kunde bara skratta åt dom, dom är ju sveriges största skämt. Mamma kunde också bara skratta. Den 28:e är på Söndag och nu imorgon eller idag whatever är det Tisdag och på Söndag jobbar ju ingen på FK så det måste ju alltså betyda att min ansökan ska vara klar senast fredag och ingen har tagit tag i den än? Snacka om att dom ska vara på fitthåret. Men var så säker, nästa måndag ringer jag dit och då ska dom ha hunnit handlägga det får då har dom haft en månad på sig att handlägga ärendet och jag ska fan inte drabbas på grund av att dom låter mina papper ligga och samla på sig damm i en månad ungefär. Dom är ju så precis på håret med deras tider så nu ska dom minsan få igen med samma mynt! Bongala bongala idiooooter!

Nej, nu måste jag gå ut och röka innan jag somnar sittandes. Bara 3,5 timmar tills jag får fara hem och vara med min piga och sova :)

Preventivmedel


Idag när jag var hos barnmorskan så fick jag ju givetvis frågan "har du funderat över vad/om du vill ha för preventivmedel?". Tvärnit. Tabletter är jag värdelös på att komma ihåg att ta. P-piller får man inte äta så länge man ammar för östrogenet i dom går över i mjölken och det är inte bra för barnet, p-stav sa hon att hon inte ens tänker rekommendera till mig för att det är så mycket blödnings trassel med dom, p-spruta rekommenderar hon inte heller till mig för att jag är så ung och för att den förstör benmassan och när man slutar med den så kommer inte benmassan tillbaka heller, kopparspiral är väl bra på ett sätt men då kan man också ha ett visst problem med blödningar (och jag vill helst av allt blöda så lite som möjligt för att slippa den där jäkla mensvärken..) och sen rekommenderade hon hormonspiral till mig. Hormonspiralen håller 5 år, det är kort och gott lika säkert som en sterilisering, vill jag bli gravid igen så går jag bara och tar ut den och då kan man bli gravid igen på första försöket, till skillnad från p-sprutor och tabletter som ger en jämn dos över hela kroppen så ger hormonspiralen bara ut det i livmodern och 20% som använder den slipper mensen helt och hållet och den kostar kring 1000:-..  Enda nackdelen med den var väl att man dom första dagarna/veckorna kunde bli lite ojämn i humöret och sådär på grund av att det är så hög dos av hormoner i den..

Men 1000:- är ju egentligen ingenting, det är ju lite drygt det man slänger ut på andra preventiv medel på ett helt år. Det blir nog en hormonspiral. Jag har fan inte använt preventivmedel på 5 år och nu helt plötsligt efter jag har fått barn ska jag börja med det, känns helt meningslöst :p. Vill egentligen inte ta nått men samtidigt vill jag heller inte bli gravida igen på i alla fall ett år :p. Pigan får gärna bli över året i alla fall :). Enda som verkar lite läskigt är att sätta in den, den är ju inte stor men ändå.. Jag får fundera ett tag till helt enkelt.

Lista

När fick du reda på att du var gravid?:
 Den 2:a juni 2009, på mammas födelsedag :). Snacka om födelsedags present va?
 
Blev det en chock?:
Njae, halvt om halvt. Blev mer chockad över att jag var gravid i nästan 12:e veckan! (11+4 för att vara exakt)

Hur gammal var du?:
18 år

Hade du mycket halsbränna/sura uppstötningar?:
Njae inte sådär överdrivet mycket, gick ju att handskas med det. Men där ett tag när magen var i sin högsta punkt så var det jobbigt, men det varade max 2 veckor.

Spydde du mycket?:
Om jag gjorde! Slutade väl spy helt och hållet i sisådär 26:e veckan. Men det värsta illamåendet höll väl i sig till 20-24 veckan nått sånt. Sen spydde jag väl nån enstaka gång under dom sista 10 veckorna. Postafen och sömn var mina bästa polare där ett tag! 

Hade du mycket foglossning?:
Nej det kan jag väl inte påstå, jag hade mer ischias..

Ditt SF mått som störst?:
Näst sista eller sista besöket hos Margareta tror jag det var. Typ 33-36 cm tror jag..

Har du fått bristningar?:
Inte en endaste liten strimma på hela magen. Dock har jag en liiiiiten bristning på vardera börst och sånna där hudfärgade men det är ingenting som stör mig. Det försvinner ju så småningom :). Men det är heller inte konstigt. När jag började vänta hade jag A-B kupa beroende på vars man köper bh ifrån. I slutet på graviditeten hade jag C kupa och den 15:e december när jag vaknade på morgonen på BB hade jag E (!!!) kupa. Jag trodde helt seriöst att brösten skulle sprängas och bh:n såg ut som en liten skygglapp på brösten ungefär. Hade dock ingen E bh, så jag fick vara utan bh BB. Vet ni hur kul det var? Inte ett dugg. Jag kommer aldrig någonsin göra en bröstförstoring. Fy vad jobbigt att ha så stora tuttar! Men nu har jag bara D kupa, jag vill ha tillbaka min normala storlek! Och där fick ni ingående information om mina bröst haha :p.

Trodde du att det var en pojke eller en flicka?:
Jag var näääästan 110% säker på att det var en flicka men samtidigt var jag liiiite osäker. Magnus där emot var bombsäker på att det var en pojke "för på hans pappas sida är det ju nästan bara pojkar blaha blaha". Vet ni hur skönt det var att säga på förlossningen åt han "vem hade rätt?" och för engång skull få ha rätt utan en massa bortförklaringar från hans sida?

Vad hoppades du på?: 
I ärlighetens namn hoppades jag på en flicka, men det är för att jag är sådär tjej tjejig själv. Men självklart hade jag ju varit lika lycklig och älskat mitt barn lika mycket fast det hade varit en pojke som hade kikat ut :).

Gick du över tiden?:
Nix, blev igångsatt 5 dagar före BF på grund av att jag kommit in i en ond cirkel. Dvs, jag sov ingenting och det skulle förmodligen ha resluterat i att jag inte hade orkat med förlossningen när den väl hade startat av sig självt.

Hur var förlossningen?:
För att citera min bästaste bästa Evelina "Det är inte att pressa ut bebisen som gör ont utan värkarna innan" själva utdrivningsskedet är en piece of cake. Det hinner man knappt med, men som sagt. Dom där jävla värkarna.. Men det är helt klart nånting som jag ska vara med om minst engång till här i livet! Ni ska bara veta vilken otroligt häftig upplevelse det är!

Blev du sydd?:
 
Yesbox, hela 6 stygn blidde det.Dragen med sug klocka?:

Nej och tack och lov för det. Bebisarna får en sån otroligt ful huvudform av dom där sugklockorna , eller det finns ju en kiwiklocka eller vad det nu hette och den använder man inte på samma sätt som den stora sugklockan och då blir det inte en lika stor svullnad på skallen.. Men jag hoppas att Tildas framtida syskon också ska behöva slippa det. Men det är ju bra att det finns sugklockor, för dom hjälper ju ändå mycket :)

Hur många var med inne i förlossnings rummet?:
Jag, Magnus, mamma, pappa, barnmorskan Malin, barnmorske studerande Sofia och så en uska så 7 stycken. Och hon som satte igång allting var ju Sandra men det var Malin som förlöste mig. Vilka hjältar alltså!

Hade du någon nära dig?:
Alla var väl nära mig titt som tätt och ibland "vaknade" jag till av att Malin stod ovanför skallen på mig och väste "Emelie!!" när jag kopplade bort dom och föll in i min egna lilla värld haha :p

Vilken BB födde du på?:
Umeå BB, eller säger man NUS Umeå BB?

Hur stor var bebisen?:
2845 gram och 46 cm lång, alltså lite liten och det skulle ju givetvis resultera i längre BB vistelse.

Vad fick bebisen heta?:
Tilda Elsie Johansson

Var allting värt de?:
Klart att allting var värt det 4646464664812258 gånger om, alla graviditetsbesvär, smärtan under förlossningen, fogarna som knakade för mig och Magnus och ja allting. Det är värt varenda liten sekund av allting! ♥


Det ska ni veta alla ni som är gravida nu. Är ni som mig så kommer det ta länge att bearbeta förlossningen för er. Än idag kan jag inte smälta den. Det är en otroligt vacker, häftig, omtumlande upplevelse. Det går inte att sätta ord på det. Ni kan förbereda er hur mycket ni vill och tänka att såhär ska jag ha det. Men det kommer aldrig i era vildaste fantasier bli så som ni har tänkt er. Allting kommer att bli så mycket bättre. Och ni kommer att ligga där och tänka "fan vilka idioter alla är som säger att det är en underbar upplevelse, dom kan ju ta sig nånstans" men sen när det har gått nån dag eller vecka så kommer ni nog att tycka likadant som mig till exempel :). Nu ska jag äta Ballerina och skriva min gravidbok på Liberos hemsida :)

Saknar min lilla Tilda, men bara 8,5 timme tills dom kommer och hämtar mig härifrån jobbet :)

Efterkontroll


Sådär, nu är efterkontrollen avklarad. Det gick jättebra, Margareta var som vanligt jätte trevlig och pratade på som bara den. Och jag fick bara en massa beröm :). Så var det en barnmorske studerande med, alla dessa studerande som man har träffat under alla dessa månader. Kommer inte ens ihåg namnet på hälften utav dom :p. Dom tog i alla fall ett blodtryck på mig om jag inte missminner mig var det 95/60 så det var lågt och bra, så tog dom ett blodvärde och det låg på 125 vilket är högt och bra. Det högsta vad jag vet om sen allra första besöket hos Margareta hehe :p.

Mamma vägde och mätte i alla fall pigan under tiden och nu väger hon 4645 (!) och är 57cm (!!) lång. Snacka om att hon växer så det knakar! Och stackarn är förstoppad igen, har fått hjälpa henne på traven lite grann. Men jag håller tummarna på att hon kan tömma magen på egen hand helt och hållet :).

Ska ta och lägga mig bredvid pigan och vila en tund för i natt är det som sagt natt jobb som gäller. Hade fått joba kväll också om jag hade velat det men tyävrr så har jag andra planer..

Nej, sitter bara och gäspar hela tiden så nu ska jag vila.

Hejsvejs!

Fotoalbum


Började scrappa ett fotoalbum med lite bilder från förlossningen. Visst kan man väl döda ett par timmar med det pysslet, att jag inte sysselsatte mig med det när jag var gravid och försökte döda tiden på bästa möjliga sätt. Har suttit och scrappat sen jag skrev förra inlägget med lite mat och blöjbytes pauser :). Men man ska ju ha en ängels tålamod och ett ton med fantasi ungefär. För att vara första gången så är jag väl relativt nöjd men än så länge har jag bara hunnir göra framsidan och en till sida. Jo, och så visste jag inte hur jag skulle organisera allt på första sidan så frågade jag Magnus om han hade nå förslag. Tjoffs sa det och så hade han organiserat allt jätte bra! Det kan vi ju pyssla med då när vi inte har nått annat att göra hehe :p.

Visar väl upp det när jag har lagt in bilderna från mobilen, ids inte göra det idag för nu är klockan så mycket och jag ska kliva upp 9 för 10.30 är det dags för efterkontroll hos Margareta. Det blir det absolut sista besöket hos henne :(. Hoppas jag får henne igen när Tilda i framtiden förmodligen får ett syskon :). Jag vill ju ha henne som BVC sköterska till pigan också, men icket för hon får man ju bara ha under graviditeten.. Nånå, så ska borsta tänderna och så ska jag lägga mig och pigan i sängen.

God natt!

6 dagar & 12 timmar sen


Hehe just när jag skrev klart rubriken drog pigan jordens garv. Det finns nog inget som smittar mer än det, vem blir inte glad av ett barnskratt?

Det är så kul, man märker verkligen att hon växer så det knakar. Både kroppsligt och vad säger man? Psykiskt? Inte vet jag.. Men inte nog med att hon börjar bli en riktig tungviktare så gör hon framsteg för varje dag som går. Kontakt leende får man nästan alltid av henne, likaså kontakt läte, hon ska helst stå hela tiden eller om hon är på bra humör så går det bra att sitta också,  hon försöker ta tag i saker (speciellt) ens hår och i skrivande stund försöker hon få tag på lilleskutt & bamse i hennes vagnmobil. Så sött :). Herregud, hon gör så mycket framsteg att det är svårt att komma på såhär på rak arm :p. Mammas lilla tjej ♥

Iår tror jag att moppa Lelle fick lite Tilda abstinens. Först fick jag ett sms "Tilda sa att hon skulle sova hos oss ikväll B-)" skrev tillbaka "Jasså :p. Vi får väl se ;)" och skrev han "El hur" och sen skrev mamma nå sms och så fick jag ett till av pappa där det stod "Klä på Tilda så kommer jag å hämtar hon". Jahapp. 5 minuter så tog det så var han här (inte ens mamma fick följa med och hämta henne haha), var bara att snällt klä på henne och lägga henne i vagnen och pussa henne hejdå. Så går det när moppa är ett heeeeelt dygn utan Tilda :p. Nej, men pappa tyckte att eftersom att dom inte gjorde nå speciellt så kunde vi få vara med kompisar i fred och få spela kort och sånt. Så i natt var min första natt helt utan henne. Ursch vilken hemsk natt, tog ett tag innan jag kunde somna och när jag väl somnade sov jag som ett jag vet inte. Oroligt har jag sovit i alla fall.. Synd när mamma och pappa engång hade henne, när jag hade kunnat passa på att sova helt i lugn och ro. Men jag antar att det blir så när man är van och sova med barnen :). Så jag, Mange, Ronja och Putte satt här och spelade kort och så käkade vi och så kom Kim & Tim förbi en sväng på kvällen men dom var inte långvariga..

Och imorse hade jag ställt klockan på 11 men dom ringde från jobbet och ville ha mig att jobba men jag visste inte hur jag skulle göra med Tilda osv så dom fick hitta nån annan som ställde upp. Men jag ska ju ändå jobba imorron så :p. Så jag har legat halv vaken sen 10.30 typ fram till strax efter 11. Och då klev jag upp och var social med Ronja, Putte och Magnus och sen duschade jag och efter det gick jag till mamma och dom :). Och vilken solstråle jag fick i min famn! Eller först gallskrek hon för att jag väckte henne och så fick hon lite bröst för dom var SPRÄNGFYLLDA och efter det så var det jordens sunshine som stod och jollrade och hoppade i min famn. Så mysigt! Satt där hos mamma och dom men när dom började göra mat så började min mage också kurra så vid 18 knallade jag och pigan hem och så gjorde jag mat och Ronja & Putte var fortfarande kvar här så vi käkade och spelade ett parti UNO och sen for dom hem..

Pigan är förstoppad IGEN! Måste fråga BVC vad dom tycker att vi ska hitta på för jag har inte en jävla aning. Messmör hjälper till en viss del, men missar man att sätta det i ett mål så är det ju kört. Och nu har det missats ett par mål med det när hon sov hos mamma och dom för att jag glömde att skicka med det. Så Magnus tog av blöjan på henne och nu ligger hon helt överlycklig och spritt språngade naken i vagnen och sprattlar som aldrig förr :p. Var tvungen att filma henne, men jag har inte tagit fingrarna ur röven och fixat det där med att lägga upp videoklipp ännu men jag ska.. Och jag ska försöka hålla mig vaken en stund till så jag orkar med morgondagens natt jobb. Fick nå scrapp grejer av faster så ska väl försöka mig på ett litet album eller nått. Men min fantasi bokstavligt talat suger. Nå, ni får väl se hur det blev sen. Ska tömma min telefon på bilder också och skicka in dom på framkallning. Säkert över 600 bilder är det. Bara sen Januari typ :p. Jag fotar ALLT, men det är kul :). Nå nå, nu ska jag försöka mig på det här med och scrappa.

♥ Tilda Elsie Johansson ♥
Jag älskar dig min skatt!

Vårkänslor

Ååh solen skiner och det droppar från taken, 3:e dan på rad dessutom. Undra om våren har kommit för att stanna nu? Vågar då inte ropa hej förens man är över bäcken, men jag hoppas på det :). Våren är nog min favorit årstid, synd bara att den ska vara så kort! Eller ja, sommaren är ju såklart bäst men våren den är mysig.  Satt precis och väntade på att posten skulle komma för jag väntar på ett paket från mommo och självklart hade det ju kommit, men jag får hämta ut den först efter 16.00. Men jag tänker då inte vänta tills dess med att gå ut och promenera, ska äta upp min frukost som jag äter nu och sen ska jag och pigan kläs på och så ska vi ut och promenera! Eller jag ska promenera och hon får ju självklart ligga i vagnen. Ska nog flirta med min mor sen så att hon kan köra mig och hämta paketet. Ocg paketet från Panduro hade också kommit, typiskt att det ska komma när man inte har hunnit få pengar! Det kliar ju i fingrarna på mig att få hämnta ut det :p. Jaja, den som väntar på nått gott..

Paus..

Gav pigan ersättning och nu ska hon kläs på och så ska vi ut och promenera. Kom på att jag har några ärenden att göra på stan också så först ska vi knalla ner på Ica och köpa skurmedel och därifrån ska vi knalla till närmsta busshållplats och åka till stan.Ha en trevlig dag!

2 månader


Idag är våran piga 2 månader, redan! Det var ju nyss jag fick reda på att jag var gravid.. Jag hatar att tiden ska gå så fort, det känns som att det var nyss jag låg på förlossningen och hade så jävla ont och fick pilla på hennes skalle när hon nästan var ute. Det känns som att det var igår som jag fick upp henne på mitt bröst för första gången och tänkte "snacka om kärlek vid första ögonblicket!". Det känns som att det var igår jag och hon låg på BB och lärde känna varandra, ack vad tråkigt det var. Men såhär i efterhand var det riktigt mysigt. Jag vill tillbaka till det, jag hatar att tiden jämt ska rusa iväg!

Jag har vuxit så mycket i mig själv dessa 2 månader och det är helt galet vilka framsteg en liten bebis kan göra på bara 2 månader! Hon följer med blicken, ger oss svars leende och ibland ger hon en svarsläten. Hon är helt fixerad i allt som lyser och tänk att i magen så slutade hon sparla och leva rövare så fort man bara sa ordet lampa ungefär hehe :p. Hon har börjar jollra lite smått och upptäckt sina händer. Dessa händer, gud vad roliga dom kan vara! Hon pillrar med dom, flätar dom, sitter och tittar på dom och ja.. Jag ska försöka fånga det på film och ladda upp här så ni får se. Hon känner igen oss alla och hon har redan växt ur lite av sina 50-56 kläder. Och helst av allt ska hon sitta eller stå upp, ligga är ju skit tråkigt tycker hon :p. Hon kan så mycket redan! Nej, nu ska jag ta hon så att Mange får sova så han orkar upp imorgon. Mange la sig och myste med henne en stund och det tyckte hon nog att det var mysigt :)

Grattis på 2 månaders dagen mammas lilla skatt ♥

1 timme kvar..

Japp, en timma kvar tills jag får åka hem till min underbara tjej! Ååh vad jag längtar efter henne. Känns som att jag knappt har sett henne den här helgen, men å andra sidan sett så måste man ju ha pengar.. Speciellt när den där förbannade försäkringskassan inte är så tillmötesgående. Min föräldrapenning har inte kommit igång ännu heller. Suck! Måste ringa dit på Måndag och fråga vad dom håller på med egentligen. För föräldrapenning borde dom bara få ha 7 dagars handläggningstid och inte flera veckor. Man behöver ju för fan pengarna för att kunna ta hand om sitt barn. Kärringarna som jobbar där måste ju själva ha fått barn och måste ju veta hur dyrt det är? Tankeversamhet likamed noll..

Yeye. Märks att man inte alls har samma energi som förut, jag brukar inte vara sådär farligt trött när jag jobbar natt men dom här nätterna har ta mig tusan varit långa. Men som sagt, det är ju pengar.. Ska i alla fall hem till mamma och dom och sova och så har jag lust att gå på bio, kom ju på att jag har kvar bio biljetterna som vi fick härifrån jobbet i julas. Måste kolla med Magnus om vi ska gå :). Ska gå in på sf's hemsida och kolla om det är nå barnvagnsbio idag. Hade ju varit perfekt.
 Ärsch, har inte så mycket mer på hjärtat. Just nu har jag bara tråkigt och skriver bara för att fördriva tiden.

Puss & Hej

Hard work!

Fy tusan, jag jobbar hårt! Sitter just nu i skrivande stund i massagefotöljen :D. Den här fotöljen är bättre än den första som fanns här för den här har värmegrejer och sånt braigt :). Vet ni hur jävla skönt det är att få en ordentlig massage? Nääääästan bättre än sex till och med :)

Nåja, andra natten jag jobbar nu. Den förra var sjukt tung, men det är inte konstigt. Sov knappt nånting natten till igår och sen hade jag inte ro i kroppen att lägga mig ner och vila en stund innan jag skulle iväg och jobba. Så imorse när jag fick avlösning så var jag så trött att jag såg små djävlar och elefanter. Dessutom för att hålla mig vaken var jag tvungen att gå ut på balkongen och okynnes röka! Ursch ursch.. Men annars hade jag fan somnat hit, men jag har för det inte rökt mer idag. Mitt ciggpaket är nu slut, men jag tog 3 stycken av Magnus ifall att jag håller på att somna hit i natt. Men tror nog att risken är liten för imorse när jag kom hem så ammade jag pigan, myste och pussade på henne lite grann och sista gången jag tittade på klockan så var den 9.21 och sen slocknade jag och sov till 15.30! Klev upp och käkade middag och sen satte jag mig i duschen och halvsov en timme så nu känner jag mig någorlunda pigg faktiskt :). Har nog inte varit så här utvilad sen början på november kanske.. För oavsett om hon kom först i december så sov jag som ett arsle sista månaden av graviditeten.

Har i alla fall med mig en massa gott hit till jobbet. Först och främst tog jag med mig hårdmackor, skinkost och lite stenbitsrom som jag hade kvar i kylen hemma. Och så har jag med mig ett big pack tresmaks glass och chokladsås, klubbor, dricka och lite chips som blev kvar från förra natten :). Mums! Tror faktiskt att jag ska gå och ta lite glass om sisådär 4 minuter när massagefotöljen har masserat mig klart :). Och sen hoppas vi på att natten går snabbt så att jag får åka hem och pussa på mitt mammas lilla hjärta ♥

Sov gott alla som inte är nattugglor..

Nattugglan Emelie

Jag är verkligen en nattuggla, från topp till tå.. Jag hatar att kliva upp tidigt på morronen, men om jag måste så gör jag det. Och självklart så måste jag ju vakna när pigan vill ha mat och vara vaken när hon vill vara vaken. Vi är oftast och alltid vaken på morronen mellan 7-9, med undantag för den här veckan då hon har velat sova istället :). Men nu råkade jag fastna framför datorn, som vanligt.. Först skulle jag bara spela yatzy med pappa och Kim på King men sen så råkade jag fastna med ett annat spel där och glömde bort vad klockan var. Så nu ska jag bara röka, borsta gaddarna och lägga mig i sängen med pigan :). Jag är så jävla duktig! Jag röker knappt nå mer, max 2 cigg om dan kanske. Känner inte ens nå röksug längre och när jag väl röker så är det bara äckligt! Så efter det här paketet ska jag nog lägga ner helt och hållet :). Hoppas att inte Magnus läser det här, för jag ska inte säga nått till han för han tror mig ändå inte :p. Ska minsan visa det fina fingret åt han sen :). Vet inte vad som har tagit åt mig, kände bara för nån vecka sen när jag rökte att det smakade skit så då började jag trappa ner så vi får väl se hur det går. Håll tummarna för mig! Har inte så mycket mer att tillägga, ska som sagt lägga mig i sängen nu och glo på Djurpolisen i Phoenix.

God natt!

Det ska då vara jag till allt..


Japp.. Jag fixade allt med dopkorten igår, alltså beställde material till dom och det. Men idag när jag läser ordebekräftelsen upptäcker jag att jag har beställt 25 materialsatser fast jag egentligen bara skulle ha 15! 1 & 2 är för nära varandra på skrivbordet helt enkelt. Så nu har jag fått maila Panduro och frågat dom om det är försent att ändra den där 2:an till en 1:a.. Om det är det, vad gör jag då? Kan man skicka tillbaka till dom eller vad? Tänkte inte ens på vad priset av min beställning blev igår för jag hade sån tur att jag hittade en materialsats som var på rea och kostade 15:- styck så det blev ju heller inte så farligt dyrt. Hoff, jag ska då lyckas med allt.

Emelie i ett jävla nötskal!

Middagen är avklarad. Det blev hemgjorda klyftpotatisar, lax på vitlöks och kryddbädd i foliepaket och hemgjord romsås till det. Vet ni hur mumsigt det var? Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på radio och ska alldeles strax diska sodastream/nappflaskorna, för dom får man ju inte köra i diskmaskinen. Jävla bajs.. Tänkte dammsuga idag också när vi ändå är hundlediga men om man dammsuger så skurar man i samma veva och jag har inget skurmedel hemma. Och nej, jag ids inte dammsuga idag och skura imorron för då hinner golvet bli smuligt igen och då måste jag dammsuga än engång. Så nu har jag tömt Magnus börs på hans lunchpengar och imorron på förmiddagen ska jag och Tilda knalla ner på Ica och köpa skurmedel :). Magnus får ta med sig rester från idag och äta till lunch, så det så!

Nåja, nu ska jag ta tag i disken och efter det ska jag studsa in i duschen en sväng :). Här får ni en förtitt på dom berömda dopkorten, men sådär fina kommer dom inte att vara när jag är klar med dom..

Dop & massa annat svammel..

Magnus lyckades flirta med Ronja & Putte, så nu ska Ozzy vara där i 2 dagar. Annars får han nämligen vara i Jonas bil (som givetvis har kupévärmare & allt) när dom har skola för då får han gå ut och aktiveras mer än vad han får göra när han är hemma med mig. Jag har som inte riktigt tid med både hund och bebis. Men idag i alla fall så har det tydligen varit en löptik som har sprungit lös där så Ozzy hade blivit helt bananas och rivit Jonas fram och bakdörr. Ojsan hoppsan.. Så eftersom att Ronja & Putte inte har nå speciellt för sig så skickade Magnus dit Ozzy, han får det säkert bra där :). Men Magnus hade lite separations ångest, Ozzy verkade då inte ha nå problem med att få åka iväg en sväng hehe :p.

Imorron ska allting fixas med dopet och thats it. Har beställt grejer till att göra inbjudningskort nu från Panduro och nu måste vi börja snabba på lite grann, för det är cirka 3-4 månader tills dopet ska vara och när man bor såhär långt bort från släkt och vänner så måste man vara ute i mer än god tid. Eller man kanske ska säga, när dom bor så långt ifrån oss :p. Hittade i alla fall nån materialsats där på Panduro som verkade vara fin och så beställde jag nå häftiga "bradz" eller vafan det nu hette till det, jag är inte så duktig på det där med scrapbooking :p. Nu ska jag bara framkalla ett gäng likadana kort på Tilda, vill som ha ett kort på henne i varje kort :). Eller så sparar jag det till tack korten, jag får se. Det är så svårt och säga nu när man inte vet hur korten kommer att se ut efter att jag har skrivit en liten dikt där inne i korten och sådär..

Yeye, nu snöade jag in på dopkort.. Ska lägga mig ner bredvid pigan och sussa nu, det vackraste jag vet är verkligen att se henne när hon sover och när hon ger en det där underbara leendet på morronen när vi vaknar! Hon ser så avslappnad och trygg ut. Vet ni vilken känsla det är att känna en sån ovillkorslös kärlek från en sån liten människa? Man ser riktigt i hennes ögon hur mycket hon litar på en. "Där är mamma, jag vet att hon tröstar mig när jag är ledsen, jag vet att hon ger mig mat när jag är hungrig och framförallt så vet jag att jag får kärlek i obeskrivliga mängder!". Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå mig på människor som sabbar den tilliten som ens barn ger en och jag kan heller inte förstå mig på människor som skiter i sina barn, att framför allt få ge en ovillkorslös kärlek och få tillbaka den är en underbar känsla som det inte går att sätta ord på! Varje morron nrä Tilda vaknar och jag säger god morron åt henne så får jag ett sånt underbart leende precis som att "ååh äntligen, där är MIN mamma igen. Hon försvann inte under natten".

Ne hojja, som jag har sagt tusen gånger innan. Gud vad jag älskar min lilla Tilda, hon är verkligen mitt allt! Slänger er i väggen som säger att djur & pojk/flickvänner är erat allt, när ni får barn kommer ni att förstå vad jag menar. Det är kärlek vid första ögonkastet, eller blicket kanske man ska säga?

8 februari 2010


Jaa.. Det var som ett tag sen man skrev ordentligt här, jag har vare sig haft tid lust eller ork. Helgen spenderades i alla fall med Ronja och Putte och sällskaps spel. Trevligt som bara den :). Och i Torsdags var det dags för ännu ett BVC besök och läkarundersökning. Så nu väger våran piga 4010 gram och är 53,3cm lång hon börjar blir stor och tung nu hehe :p. Så på 3 veckor har hon gått upp 570 gram och skjutit 3,3cm på längden. Jag förstår att bebisar, eller barn överhuvudtaget har mycket växtvärk! Har ju som tyckt att vissa pyjamasar och bodysar har börjat bli lite för småa men det är ju inte så konstigt :p. Tror jag ska skicka upp mini kläderna till lilla Line som fortfarande kan ha så små kläder :). På tal om kläder! Fick hem det stora Tradera paketet förra veckan. Herre min gud vad mycket och fina kläder det var! Visst fanns det väl ett par klädesplagg som var urtvättade och välanvända men det var väldigt få klädesplagg som var så. På vissa kläde var till och med lappen kvar, inte illa pinkat! Sen så vann jag ju ett mindre klädpaket också och i det paketet var det fina kläder, på i princip alla kläder var lappen kvar och det var inga billiga kläder och jag ropade hem dom för 200:- tror jag att det var :). Har varit lite anti begagnade kläder, men det finns faktiskt dom som säljer helt nya kläder. Så i fortsättningen ska jag glo på Tradera först innan man går och köper kläder för flera tusen från Lindex. Visst ska hon väl få helt nya och oanvända kläder från affären, men jag tycker att när dom är såhär små och växer så snabbt så är det bara bortkastade pengar att hålla på och köpa splitternya kläder var och varannan månad. Men vette tusan har jag ska kunna hålla mig ifrån att inte köpa en massa på Lindex nu? Dom har ju fått in såååå mycket mumin och i överlag söta kläder. Jag får helt enkelt göra så att jag tar ut typ 500:- och lämnar kortet hemma när jag ska på Lindex :).

Jaja, nog surrat om kläder.. Vi, eller Magnus har köpt en massa nytt hem så nu börjar vårat hem bli riktigt fint. Det enda som fattas är lite tavlor på väggarna, men det kommer så småningom. Ska göra en förstoring på familjefotot som Robban tog på oss och sen ska det göra lite andra förstoringar på pigan, har tänkt göra en fotovägg med henne, oss som små, far och morföräldrar och så hennes enda kusin, fastrar och hennes morbror och det. Och så får vi inte glömma Axel och fotot på Tage som jag har :). Det blir nog great! Måste bara berätta om våra fynd som vi har gjort. Berättade ju om bordet och stolarna som jag fyndade. Och när dom väl hade kommit på plats så insåg vi ganska snabbt att nu måste vi ta fingrarna ur det berömda och köpa en kökslampa att ha ovanför bordet. Sagt och gjort, for på Elkedjan och kollade på massa olika lampor men allting var ju så jävla dyrt och det var väl inget som direkt föll mig i smaken. Så när vi ksulle gå ut därifrån så säger gubben som hjälpte oss att "men den här kan ni få för ett väldigt bra pris". Så jag frågade direkt vad det var för fel på den och det var bara 2 stycken kupor som spruckit i själva fästet lite grann men det var ingen fara så länge man fraktade den försiktigt så den satte han ner till 999:- från 2700:-. Och snygg var den, Men Magnus var tveksam men till slut så köpte han den :p. Ska fota nån dag, när jag kommer ihåg hehe :p. Ska fortsätta amma pigan nu, jobbigt och skriva med en hand bara :pKärlek! ♥

Premiär!

Sitter just nu på jobbet och gör mitt premiärskift efter det att Tilda har fötts. Känns konstigt att vara utan henne! Men hon har det säkert bra med mommo och moppa. Magnus blev magsjuk i natt, KUL! Hoppas att vi klarar oss undan skiten. Ska passa på att springa över till kiosken medans Anna är kvar här.

Puss & Kram

Shopping!

Klev upp först vid 12 idag och ringde lite samtal. Det är ju som dags att börja fila på det där jäkla dopet som blir nångång i början av Juni, känns som att det är 1426123672849 inbjudningar som ska ut och som att inte ens hälften kommer att komma för att "det blir så tjorvigt med sovplatser" osv osv. Allt blir vad man gör det till! Vi tänker då ha dopet här och dom som är intresserade av att komma kommer, så är det bara! Blir så jäkla tjorvigt om man exempelvis ska ha dopet i Kiruna, då ska alla människor härifrån plus dom från Älvsbyn och eventuellt Boden till Kiruna. Plus all jävla packning och herre min gud. Nej, vi stannar här. Hur som haver, när jag till slut klev upp hoppade jag in i duschen en sväng och efter det gjorde jag i ordning mig och pigan för att fara på stan med Ronja. Men hann bara komma till Nannas parkeringshus så ringde Putte och skulle ha mat för att han var tvungen att jobba över och i samma veva ringde mamma och så kunde hon ta pigan medans vi sprang på stan (skönt, då slapp vi krångla in vagnen i Ronjas & Puttes bil en gång till). Nåja, gick till Tre Kronor och beställde mat till Putte så skjutsade mamma oss ut till Teg och lämnade maten till han (Ronja ides inte börja krångla ut bilen från parkeringshuset igen :p). Sen när vi äntligen var klar så släppte mamma av oss vid Frasses och så gick vi runt på stan. Hittade en tröja på Carlings åt mig själv som jag tror att jag har lyckats flirta till mig av Mange :D. Jag förstörde ju min skönaste munkjacka när jag var gravid (som också är från Carlings). Visst, jag kan ju använda den men det har liksom blivit en liten mage på den :p. Så alla ni som är gravida nu, använd inte era vanliga kläder. Och om ni nu måste göra det så använd nå gamla trasor och inte nya tröjor för 500 kronor. Då kommer ni att få ångest precis som jag! Och sen var vi på Lagerhaus och köpte mer kakeldekor och sen till H&M en snabbis och köpa sockar och 2 bodiesar till pigan. I alla klädpaket som jag har vunnit på Tradera har det funnits en massa kläder men fan inte desto mer sockar, skumt.. Har helt allvarligt börjat fundera på om barnen där i söder går barfota hela året? Humdidum..

Efter vi hade kutat klart for vi till Ersboda på Jysk och Rusta. Köpte maskindisk och en almanacka på Rust och på Jysk blev det 4 stolar, ett ekbord och en gardinstång. Dom där 4 stolarna var på kampanj, så 400:- styck och bordet var det en ren tur att jag hittade! Stod i kassan och skulle betala gardinstången och så ser jag bakom tjejen i kassan att det står ett bord som det är en prislapp på, 800:-. Så jag frågar henne varför det fina bordet bara kostar så lite, anledningen var visst nå sprickor som inte ens syntes. Men dom försvinner om man oljar in bordet och mamma och pappa hade visst det hemma så imorron när vi hämtar bordet är det de första jag ska göra. Så det var fan inte illa pinkat! Och sen köpte älsklingen en bänkdiskmaskin idag. Förjävla snygg, men det är fan inte snyggt att ha den ståendes uppe på bänken så nu har vi tömt ett skåp och organiserat om i alla andra skåpen så att vi fick ett ledigt skåp. Så imorron ska den in i skåpet. Very nice! Så idag har det sprättats pengar, tur att Magnus är rik då haha :p.

Nåja, imorron står det bullbak på schemat igen. Ena plåten blev ju som sagt väääääldigt bränd så sammanlagt blidde det bara 30 bullar. Men bullar var både kul och enkelt att baka så ingenting mig emot! Och så klockan 13 ska vi infinna oss på BVC, då är det dags att väga och mäta fröken igen. Tror ta mig tusan att hon väger MINST 4,5kg. För nu känns hon tung! Hon har redan växt ur lite 50 kläder både på längden och bredden, men det är småa 50. Hon växer så det knakar, minst sagt. Ska även träffa en barnläkare imorron på BVC, tydligen är det den första läkarkontrollen man gör nu. Och jag är så jäkla nervös! Tänk om nånting inte är som det ska med henne? Hon är ju väldigt vaken och så men jag tycker att hon låter konstigt. Men alla säger till mig att det inte är nån fara, man blir lätt lite paranoid sådär hehe :p. Där emot tror jag att det är en liten förkylning på gång, för hon är lite täppt i näsan. Men det kan också bero på att hon har spya i näsan, för hon spyr otroligt mycket. Hur som helst, det är rät vanligt att barn 1-2 månaders åldern blir lite förkylda. Tänk er själv att först leva i en helt skyddad miljö i 9 månader, för att sen komma ut och fullkomligt peppras av nya lukter, bakterier, partiklar osv osv. Klart att man på nått sätt hade reagerat! Nåja, jag är ändå ganska avslappnad. Men långt där inne i mamma hjärtat så gnager en liten oro, men det är väl så det är för alla mammor eller? Sen när Magnus slutar skolan så ska vi på stan och glo lite grann :)

Min piga verkar vela ha lite uppmärksamhet och kanske lite bröst så nu ska jag lägga mig ner bredvid henne och mysa järnet! Det absolut bästa som finns är att mysa med pigan, hon korvar in sig mot en riktigt ordenligt och man riktigt ser hur hon gosar ner sig och hur mysigt hon tycker att det är. Yeye, ska inte slösa tid här nå mer ska lägga mig och mysa!

Tilda ♥

Sådär :)

Det stör mig när folk inte roterar sina bilder så jag var tvungen att rotera bilden på pigan hehe :p Mamma älskar dig sötnos!

Kom på hur jag kunde lägga in en bild, men tyvärr så verkar den vara roterad åt fel håll, ni får rotera den rätt om ni är intresserade hehe :p

Bullmamma ;)

Testar de här med att mobilblogga igen.. Pigan väckte mig 8 imorse och ville ha mat. Efter hon hade ätit klart tänkte jag att jag skulle vila en stund men kom på att jag hade en massa att göra så jag studsade upp ur sängen och klädde på mig, la pigan i vagnen med hennes täcke och filt och gick ner till tvättis och slängde in sista tvätten som Magnus hade slängt i tvättmaskinerna när han åkte till skolan imorse i torktumlaren (det där formulerades konstigt, skitsamma :p). Nånå, gick upp igen och började med bulldegen och när den var klar och låg och jäste gick vi ner till tvättis igen och hämtade upp tvätten och efter det bakade jag ut degen och sen hade jag det allra roligaste kvar.. Att diska och dammsuga, fyfan för det! Nåja, diskade i alla fall. Dammsugningen kan vänta till imorron :). Sen vid 14 fick jag och pigan besök av jobbet, trevligt och roligt att ha lite främmande hemma :). Tilda fick som vanligt presenter, en pyjamas med prinsess grodor på som är jättesöt :). Tack åter igen A (säger Tilda hihi)! Hmm, efter besöket hade åkt kom Magnus hem och gnällde om att han var svetsblind, känslig han är :D. Jag och pappa försökte i alla fall komma på vad man kunde äta till middag men fantasin gav vika totalt. Så pappa gick hem och så for han och mamma och handlade, när middagen var klar (som blev nån köttgryta av nått slag) gick jag hit och åt och efter middagen for jag och mamma på Willys så att jag fick storhandla, men kom dit 20min innan stängning så vi sprang typ igenom affären. Så imorron måste jag och handla igen men det är inte hela världen, var jättesnällt av mamma att köra mig dit :)! Tilda fick vara med sin moppa under tiden, och hon hade varit snäll. Dock hade hon bajsat och moppa Lelle är väl inte så förtjust i bajsrumpor hihi :p. Nåja, for och lämnade av varorna hemma hos oss och sen for jag hit till mamma och dom och väl här blev jag lat och mörkrädd och ides inte gå hem haha :p. Pigan har varit smått omöjlig sen 23 fram till 1 ganska bra precis, jag kände att sängen lockade ovanligt tidigt ikväll efter den tidiga uppstigningen men tyvärr ville inte min lilla piga det som sagt. Men nu verkar det i alla fall som att hon har somnat ordentligt så nu ska jag göra detsamma! Fan att man inte kan lägga in bilder när man mobilbloggar, har världens gulligaste bild när hon ligger i sin vagn och skrattar åt hennes Bamse mobil, lilleskutt och hon verkar ha mycket att surra om ;). Sova var det.. God natt med er!

Men?

Jag skulle trotsa det svinkalla vädret och gå ut och promenera för att solen äntligen var framme. Skulle promenera till Media Markt och byta ut kolsyre tuben till Soda Streamern. Men ett tu tre så försvann den, så jävla typiskt! Så då skiter jag i det, hade egentligen behövt dammsuga men det verkar inte som att min lilla dam vill ta en femma nu. Ids inte dammsuga när hon är vaken för då kommer hon ligga i babygymmet och skrika och sen så vill jag gärna ha uppsikt över Ozzy när pigan ligger på golvet och det kan jag ju inte ha om jag ska dammsuga och även skura. Jag vet att han inte skulle göra henne nånting, men å andra sidan sett så kan vilken som helst hund få cp ryck. Det jag vet är att han kanske hade gått och lagt sig i babygymmet med henne och utan mening råkat lägga sig på henne för han älskar att ligga på till exempel klädhögar som ligger på golvet, filtar och ja allt som är mjukt och gosigt så det är det jag är lite orolig över. Ronja skulle komma förbi så då kanske jag kan passa på att dra en rajd med dammsugaren eller så väntar jag tills älsklingen slutar..

Ja som sagt, pratade alldeles nyss med Ronja och hon skulle komma förbi så skulle vi i alla fall trots att solen försvann ta en promenad till Media Markt och hon skulle väl börja fara från Sävar alldeles strax så nu ska jag klä på mig och pigan. Senare vankas det bullbak och tvättis. Kan ju bli kul.. Förresten! Fångade Tilda på film när hon knorr/snarkade och jag hade velat lägga upp den här, men hur gör man? Likadant som när man lägger upp bilder eller vad?

Min lilla skatt ♥!

RSS 2.0