Mens


Jag har haft mensvärk i snart en vecka. Nog för att den har börjat klinga av, men jag är jävligt less på att knapra Alvedon och Ipren. Och så är jag less på att när jag har ont så blir jag lätt irriterad på små saker. Det värsta av allt är att jag inte kan vara den aktiva mamman jag vill vara :(. Tror att jag ska ringa upp till Kvinnokliniken imorgon, något måste dom ju kunna göra. Å andra sidan så är inte mensvärkarna SÅ kraftiga när dom kan avhjälpas med Alvedon och Ipren. Det är bara det att jag inte är van vid dom. Fan ta den som sa att mensvärkarna blir mildare efter att man fött barn och när man äter p-piller. Vilket ljug. Det har blivit 1000 gånger sämre.

I detta nu har jag inte speciellt ont, knappt nå ont alls faktiskt. Men så fort Iprenen börjar försvinna ur kroppen känns det som att någon biter mig i högra nedre delen av magen. Jag vill helst inte fara upp till Kvinnokliniken, är alltid så jävla nervös när jag går dit, nog för att Magnus alltid följer med mig och "håller handen" men ändå.. Hur kul är det att ligga i en obekväm gynstol och bresa på benen medans dessa jävla läkare undersöker en. Kvinnorna är alltid försiktiga, men sen har vi ju dom flesta männen som tror att man är en jävla barbara eller nått.. Nåja, men lika att fara upp och kolla vad som är galet så att man inte går med nån infektion (om det nu skulle vara det) eller nått för länge. Man kan faktiskt bli steril av sånna saker.. Men jag tror ju att jag bara blivit bortskämd av att slippa ha mens och mensvärk..

Blev mycket mens snack, men what the hell det är ju faktiskt en tjej som sitter bakom skärmen.

Hejsvejs!


Kommentarer
joh

så jag är inte ensam om att inte direkt gilla manilga gynekologer .. helvete vad oförsiktiga dom kan vara ibland.. och totalt oförstående.. :S och det är väl alltid bättre att kolla upp än inte ? :)

2010-10-30 @ 10:54:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0