Nattuggla


Nätterna har blivit min tid, dagarna är fulla i saker att göra. Vara med pigan så mycket som möjligt, få i ordning här hemma, få tid för mig & Magnus, rasta hund, städa, tvätta, diska m.m.

Inte för att jag beblandar mig särskilt mycket med hunden, jag har sagt sen Tilda kom att jag inte har tid för en hund. Jag prioriterar Tilda 10000 gånger mer än en hund. När jag är ledig så vill jag vara med Tilda och inte springa ut med Ozzy i tid och otid. Det kan låta dumt, men så är det. Det hade ju låtit ännu dummare om jag hade prioriterat Ozzy framför Tilda, eller hur?

Hemmet är också ett enda kaos, eller kaos är väl att ta i. Nu är det ju beboeligt efter att mamma var och hjälpte mig lite grann. Nu vill jag bara ha upp grejer på dom väggarna som inte ska tapetseras. Men det går ju inte snabbt. Magnus går hemma hela dagarna och han har självklart fullt upp med Tilda, men man kan sätta henne i gåstolen och stoppa på henne hennes hörselkåpor och ge henne majskrkokar och en vattenflaska så är hon nöjd i sisådär 30 minuter och under tiden hinner man skruva upp lite grejer eller spika upp nån tavla på väggen eller fästa nån lampsladd med kabelklämmor. När jag är/har varit ensam med pigan så har hemmet blivit städat (kanske inte så ofta i början), diskmaskinen har blivit matad och tömd, i bästa fall har Ozzy fått vara ut, mat har blivit lagat osv osv. Än engång är det bevisat att karlar inte kan göra 2 saker samtidigt hehe :p. Idag först så testade jag att skruva upp hyllor på väggarna, och under den tiden hann jag till och med göra välling åt pigan. Det är ju inte så att hela världen stannar upp för att man får en till syssla att göra. Nåväl, det där med att skruva upp hyllor gick åt helvete. Jag har idag förstått varför dom gamla hyresgästerna har skruvat upp alla sina grejer med Mollyplugg. Det går inte att hänga upp grejer i enkelgips utan sånna. Så enkelt är det bara. Så om Magnus hade fått fingrarna ur det berömda tidigare eller om han åtminstone hade googlat om att sätta upp grejer i gips väggar så hade grejerna förmodligen varit uppe för länge sen. Nåja, inget att göra åt nu. Bara att fara på Biltema inom kort och köpa dom där jävla pluggsen och så får jag vara en händig kvinna, all by myself :).

Yeye nu har jag gnällt klar och nu ska jag ut och röka.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0