Över till nått helt annat!

Tyckte förra inlägget förtjänade sin egen plats hehe :p..

Jaa? Vad fan gör jag vaken NU? Förmodligen ingenting. jag borde egentligen ha sovit för mååånga timmar sen. Men kom på 20.00 att vi hade tvättis och då var det försent att avboka. Vi har sån där tvättbokning som man gör via internet så om man har tvätt tid från typ 19-22 som idag. Så kommer man in i tvättis prick 19.00 och sen låses den 22.00. Och har man inte hunnit avboka sitt pass innan så mister man ett pass. Och man har bara 6 pass i månaden, så det gäller att inte glömma bort. Fast när man har tvättis till 22 så kan man fuska och spärra upp dörren hehe :p. Så jag blev klar där först efter 00.00 trots att vi bara hade 5 maskiner att tvätta. Men det tar ju så förbannat länge och torka allt! Och sen så höll jag på att vika maaaassor av tvätt här hemma också. För sist vi hade tvättis hade vi 3½ IKEA säck med kläder och Magnus hade tydligen "glömt bort" att den som tvättar är den som viker kläderna allt eftersom man tar ut dom från torktumlare/skåp och sen stoppar den andra in allting i garderoberna. Så jag hade skitkul, satt och vek kläder i över 2 timmar (det tar sin lilla tid med en fröken som gärna vill att hennes mamma ska vika allting 20 gånger om eller så kryper hon runt och ställer sig mot allt så att hon får ens fulla uppmärksamhet :D).

Så när jag ändå var igång så fick jag nått ryck och började diska FRIVILLIG som MAGNUS egentligen skulle ha gjort för att han inte ids koppla in diskmaskinen??! Hur kan man tycka att det är jobbigare att koppla in en diskMASKIN istället för att diska FÖR HAND? Killar är underliga varelser.. Hade jag vetat hur man hade kopplat in den där förbaskade maskinen, så hade jag gjort det för läääänge sen. För är det nånting jag hatar så är det att diska eller att se ett diskberg som bara växer och växer. Eller jaa, först diskade jag en överfull diskho och sen piskade jag på den late att ta andra omgången. Men ändå! Han sa faktiskt att jag skulle vara helt befriad från disken eftersom att han inte ids koppla i maskinen. Nånå, nog om disk och tvätt..

Efter disk & tvätt var undanröjt började jag plocka här hemma och det tog ALDRIG slut, men till slut så.. Och sen fick jag för mig att skruva isär pigans aktivitetsplatta från hennes gåstol för att jag har sett hur mycket äckel det var i springan mellan jag-vet-inte-hur-jag-ska-förklara. Svor och hade mig för mig själv här i köket och till slut undrade Magnus vad fan jag höll på med så han fixade det där. Men fy och fan vad äckligt det var där emellan. Jag säger då det, om ni har gåstol till era barn så kolla springor och sånt med jämna mellanrum. Visst har hon väl fått äta nån masjkrok och nått rån i den IBLAND men man kunde ju tro att det är en vardag för henne eller att vi aldrig tvättar händerna på henne. Nu är det i alla fall rent och jag är nöjd :).

Imorron återstår bara dammsugning och skurning så ska blommorna få sig en skvätt vatten. Men först är det dop av Mio (min kusins son) som står på schemat, ska bli himla nice att få trycka i sig tårta och av bilderna att döma verkade dom se smarriga ut :).

Och imorron hade jag tänkt slänga in lite bilder från våra telefoner och slänga upp ett utevcklingsinlägg här. Kom på idag när jag fyllde i pigan första året bok att jag antingen måste bli bättre på att komma ihåg att antecka hennes framsteg där på engång hon gör ett framsteg eller att jag måste bli bättre på att föra minnesanteckningar. Och det sistnämnda är som lättare för första året boken är ju inte direkt nått man går och bär runt på hela tiden och mitt minne suger verkligen. Är jag bara förvirrad eller kommer jag att ha alzheimers före 25?

God natt med er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0