Söndags mys

Hade en riktigt mysig Söndag igår, tvingade mig upp ganska precis 14.40 vaknade till liv lite grann och så klädde vi på pigan och gick till ett dagis här i närheten och gungade och åkte lite rutschkana. De gillade hon! Gungan var lite läskig till en början men det går nog bra sen till sommaren :). Sen efter vi hade lekt klart så drack vi alla 3 varm O´boy och åt kakor och efter det gick vi hem och började med middagen och så städade vi ihop här liten grann :).

Jag hatar Söndagar så att ha nått att göra på dom är inte helt fel. Nästa Söndag så åker dock älsklingen iväg till Gällivare och jobbar, förhoppningsvis i en vecka bara. Och efter den veckan så får jag se om dte blir Kiruna då eller när jag får lön igen..

Yeye.. Ska iväg till Barnens Hus med mamma på ett tag, bara pigan vill vakna! Hon ska egentligen ha lunch nu men hon har blivit så jäkla dålig på att sova på dagarna så att kvällarna för det mesta är fyllda av sura miner och det är inte alls nå kul. Måste försöka pussla på nått sätt så att vi får det att gå ihop. Att lägga henne före 21 är ingen hit i alla fall för då vaknar hon tidigt som tusan, allt mellan 5-7 och 7 kan jag väl kliva upp men fasiken inte 5! Hur som haver så borde hon vakna snart hon brukar alltid vakna vid mat tiderna hon är som lilla Skalman, mat och sov klocka haha ;). Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. En dusch av mig själv och tvättis står i alla fall på schemat..

Har inget mer på hjärtat för tillfället så byebye!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0