Jag kan andas igen!

Liiiite kass uppdatering här och det har jag minsan fått höra från DIVERSE olika håll haha :p

Jaja sen sist har det väl inte hänt sådär jättemycket. Magnus har varit här i helgen och vi hade det riktigt kul och mysigt, känns som att man kan börja andas igen oavsett om det just nu känns som att vi aldrig kommer att komma fram till hur vi ska göra med allt. Men var sak måste få ta sin tid (ja Stina, jag snodde dina ord hehe). Fredagen var vi i alla fall på stan och Dixi hade 75% rea, hittade huuuur mycket fina jeans som helst till Magnus och han frågade om jag ville ha ett par. Men ALLT låg i högar på olika bord och det var svin mycket folk och jag ides inte börja köa till provhytterna så jag sket i det även fast jag hade behövt ett par nya jeans. Typiskt.

Lördagen tog vi det bara lungt, eller vi tog en skön promenad till Ica och sen härjade Mange med pigan lite grann och lagade mat åt oss (Tacoburgare, satt väääldans fint i kistan :)). Sen på kvällen var Kim barnvakt och jag och Magnus for på bio och såg Gullivers Resor i 3D, rolig film men snålt med 3D effekter :(. Nåja, det var skönt att få komma iväg hemifrån och bara få vara. Slippa tänka och ja bara vara! Fick dessutom sovmorgon både lördag och söndag, underbart! Även fast jag bara sov till 9.30 på lördag och 9 på söndag. Men det är ju betydligt mycket bättre än att kliva upp typ 6.

Ja och i Söndags var det dags att ta farväl igen, riktigt jobbigt och jag lyckades väl så gott som att hålla inne tårarna. Fick tänka att vi faktiskt ses nästa Onsdag igen :). Pigan var i alla fall riktigt glad över att få se sin pappa igen och jag var inte värd mycket under dagarna han var här, men i ärlighetens namn så var det skönt att inte behöva ha henne på höften hela tiden. Ozzy fick stanna här med oss också, vilket funkar bra även fast han behöver uppfostras ordentligt och så småningom börja försöka fixa en figur på honom igen för just nu ser han mer ut som en valross än en hund :p.Kerstin och company vet ju som hur man göder en hund på bästa sätt haha :p. Men min kära vän Stina får glatt hjälpa mig med att få ordning på byrackan :)

Annars så händer det inte mycket, jobbar i natt idag. Imorgon har jag ledigt.

På Torsdag ska jag följa med min kära vän och avliva Tea (häst). Tea är verkligen en speciell individ och det kommer att kännas i hjärtat. Fan vad synd att hon blivit behandlad så som hon har blivit behandlad i sitt liv (innan Stina tog henne såklart) :(. Fan ta dom! Men Tea får det bra på dom gröna ängarna och tids nog så ses vi igen. Känner mig skit töntig som skriver om en häst, men kära vänner hade ni träffat henne så hade ni också förstått att Tea är en one of a kind. Första gången när jag red Tea så kände jag ett sånt sjukt band med henne och jag kände verkligen att hon inte vill en något illa, där och då gick hon in i mitt hjärta föralltid.

Otroligt fin vinter bild på Tea och hennes matte (säger man det om hästar också?) :)Kommentarer
Stina

Naaaw va fint, hon är verkligen speciell...Mitt älskade hjärta som strax får vardra över till andra sidan och förmodligen få ett betydligt bättre liv.

Vi får glädjas åt att vi alla hjälpts åt och att vi faktiskt har gett henne den bästa tiden i hennes liv!

Tur jag har vänner som dig vid min sida när jag tyvär blir tvungen att fatta ett sånt här beslut :(

2011-02-22 @ 17:16:38
URL: http://pingustyle.bloggplatsen.se
Emma, Hicka och Judith

Usch vad hemskt, blir tårögd när jag läser detta. Men "måste" man så "måste" man, det som är mest humant mot djur anser jag är rätt.

2011-03-08 @ 11:14:16
URL: http://bruksschafrar.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0