Dag nummer 3


Ja då var dag nummer 3 av inskolningen avklarad. Idag fick vi gå till personalrummet och sitta där 1 timme medans Tilda & hennes fröken och några barn lekte vidare. Och det gick som på räls, inte ett ljud och hon hade varit hur nöjd som helst hela tiden. Och det bästa av allt var att det kändes bra i mamma hjärtat också :). Meeeen. Vi får ju se hur det går sen när vi ska ta det stora steget och gå därifrån. Hur som haver när vi kom tillbaka till avdelningen så satt hon så sött på golvet och lekte med Leia som bara är ett halvår äldre än Tilda :). Ibland så tittar hon efter oss som bara för att se att vi är kvar men hon verkar trivas med inskolningsfröken också. För övrigt så är hon jätte go med dom andra barnen, ska hela tiden hålla på att kramas hehe :).

Men jag får som lite sjukdomsfobi (Tack för den Stina haha) när snoret bara rinner ur näsorna på barnen och för den delen.. Varför skickar man sitt barn på dagis med en näsa som rinner värre än värst? Jag kommer ALDRIG att skicka Tilda på dagis med minsta lilla antydan till förkylning. Det är fasiken inte sjysst att skicka en förkyld unge till dagis och starta en ond cirkel med förklyningar och fan och hans moster..

Imorron är det i alla fall dags för pigan att få vara med ute, på samlingen och på lunchen. Ska bli intressant och se om hon äter bra eller spottar ut maten. Jag håller verkligen tummarna för att hon ska äta bra.

Och Therese, bara så du vet så dissar jag dig inte :p. Utan jag har bara gratis sms till Telia och inga pengar på telefonen så det är därför jag inte har svarat på dina sms :p. Men kul att du skaffat en blogg :)

Hejsvejs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0