Dagis

Ja nu har våran brutta börjat dagis också, hur mycket jag än inte vill inse att hon växer och bli stor så gör hon ju faktiskt det! Min lilla bebis ♥.

Gårdagen var första dagen, kom dit ungefär 10 och då var alla barnen ute men Tilda roade sig glatt med alla leksaker som finns att leka med. Vid 10.30 kom alla barn in och pigan visste inte åt vilekt håll hon skulle kolla eller vars hon skulle gå för precis vart hon än vände sig så fanns det ett barn haha :p. Hon är som faschinerad av andra barn, rätt kul ändå med tanke på att hon ändå inte träffat sååå mycket andra barn. Hur som haver, idag var 2:a dagen och vi skulle ha infunnit oss där 9.00. Manges tur och kliva upp med henne idag så jag väckte han både 7.30 och 7.45 när klockan ringde och tänkte att han säkert kommer in och väcker mig när hon har ätit och sådär. Istället vaknade jag av ett ryck 8.40 och Mange & Tilda låg fortfarande och sov som två små grisar. Bara att stressa upp, göra en flaska välling och dra på oss kläderna. Kom dit 9.20, tur att vi inte har långt till dagis. Men FAN vad pinsamt och komma sent. Så nu får herr Johansson också börja ställa alarm! Nåja, det gick bra idag med. Vi fick lite uppgifter att göra, som att fylla i nått papper om vad hon tycker om djur/människor, vilka som står henne nära och vad vi som föräldrar förväntar oss av hennes dagis vistelse. Medans så fick hon leka med några barn och en fröken och lika faschinerad var hon idag av allting. Det kommer nog att gå bra och lämna henne sen när vi ska få gå iväg en liten stund bara till fikarummet till att börja med :). Det var inte SÅ hemskt med dagis som jag trodde hehe :p. Imorgon ska i alla fall mamma följa med för att Mange ville sova ut en dag eftersom att jag går på mina 4 nätter imorgon kväll.

Annars har det inte hänt speciellt mycket. Vi har haft Matti, svärfar & Carina och kusin Emma på besök här. Matti har ju varit sen innan jul och svärfar och dom kom i Tisdags och har bott här och Emma kom också i Tisdags men bodde hos mamma och dom och i Lördags for alla. Visst är det väl skönt när allt främmande far hem MEN samtidigt så är det jobbigt också när det blir så tyst på engång. Ingen som är här och ränner, inget surr bara TYST.. Tycker det är kul med lite liv i luckan :).

Och Emma är så mysig, vi har inte träffats så mycket under alla år som gått men dom var hit till dopet och sen har hon varit hit 2 gånger själv efter det :). Älskade kusin ♥. Passade även på att fota ihjäl pigan med hennes systemkamera som för övrigt blev min nya kärlek. Jag kan ju säga att jag lungt vet vad nästa investering blir för mig. Istället för en ny dator blir det en systemkamera :)

Babbel babbel.. Nu blir det nog förresten lite mer uppdatering här eftersom att jag fått en "egen" dator. Men nu ska jag läsa tidningar & bloggar och sen sussa för att imorgon knata iväg till ytterligare en dagis dag :)

Hejsvejs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0