I valet och kvalet..


Har funderat länge på att färga håret nu. Är sjukt sugen på att få det lite ljusare, känns som fräscht nu till våren och sådär. Sen är jag SPYLESS på mitt mörka hår. Undra hur många år jag har haft det i den här färgen nu? 3, 4, 5 år? Jag vet inte, men alldeles för länge i alla fall. Samtidigt är jag lite smått sugen på att färga det blodrött. Men det är ju lite mer höst, tycker i alla fall jag :). Och färgar jag det ljust så kan jag ju alltid färga rött sen till hösten :).

Sist när jag färgade håret ljust gick det helt åt helvete :p. Jag färgade och färgade och färgade men det blev bara oranget. Men det verkar som att jag fått "bättre" hår nu. för varje gång hos frissan så blir det ljust på en färgning. Och jag var tvungen att fråga om deras grejer var starkare, men det är dom inte. Eller jo på sätt och vis, men mest är dom mer skonsamma för håret. Kanske borde testa att slinga det med folie och ta slinga för slinga och inte hela håret i ett för det gör också skillnad. Och nej, håret blir inte förstört av att man har folie. Och sen när håret blivit någorlunda ljust drar jag i en askblond toning och sen låter jag håret vila ett tag och sen beställer jag tid hos frissan som får slinga mitt hår till den bruna nyansen som jag vill ha det. För där vette tusan hur jag ska göra. För tar man fel brun färg så får man gröna skiftningar i det och tar man för mörkt får man börja om på ruta ett igen och det är jag inte sugen på om jag engång får det så ljust som jag vill ha de :). Kommer att vara jätte ovant i början men man måste ju testa för att kunna säga om man passar i det eller inte :). Hittade i alla fall i vilken nyans jag vill ha det. Får helt enkelt skriva ut en bild och ta med till frissan sen.

Sen så skulle jag vela lägga mig i solariet ett par gånger, jag ser fan sjuk ut så blek som jag är. Aaah, på tal om det ska jag kolla upp solarier nära oss. Och ska göra det nu innan jag glömmer bort det.Vad tror ni? Vågar jag? :pKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0