Tråååk!

 

Fy bubblan vad tråkigt jag har det, ytterligare en anledning till att inte ha pigan på dagis när jag är ledig. Självklart måste hon få vara med sina kompisar och hon tycker ju att det är kul och gå dit. Men Mange resonerar som så att hon varje dag ska vara på dagis mellan 8,30-14,30 inklusive när jag har min ledigvecka. Men när ska jag hinna träffa min dotter då? Har jag fel som tänker så eller vad? Jag kan gå med på att ha henne på dagis mellan 8,30-12,30 när jag är ledig 2 dagar. Men sen vill jag vara med henne och då får man ju självklart se till att hitta på mer saker. jag menar, våren är på intågande. Hur svårt är det att packa ner lite ätbart och varm o´boy och till exempel gå ner till kyrkudden och grilla och bara mysa på? Inte svårt alls. Och inte jobbigt heller för den delen. Man kan åka till leklanden, man kan pyssla inne, man kan fara och hälsa på Stina alltså det är ju bara fantasin som sätter stopp där. Det är ju dessutom på min ledigvecka som man kan ta tillfället i akt och åka upp och hälsa på släkt och vänner då får ju dom träffa henne oftare också. Ja, nog för att dom kan komma hit också. Men när jag liks har ledigvecka så spelar det ju ingen roll vars man är.

På tal om ingenting så skulle jag ju beställa den där åkpåsen från Campadre, skulle göra det när jag fick lön och glömde självklart bort det. Men eftersom att erbjudandet skulle vara till idag så tänkte jag göra det igår och då var den slut. Fan fan fan. Så det sket ju sig i kvadrat och nu är vi utan åkpåse och jag får bita i det sura äpplet och öppna börsen.

Jaja, ska försöka städa lite grann här när jag kan göra det i lugn och ro, Mange sover och Tilda är på dagis 1,5 timme till. På den tiden hinner man mycket :)

 

Hej å hå!Kommentarer
Tomas S

Du gör helt rätt som försöker vara med Tilda så mycket som möjligt.

Jag har alltid sett dagis som ett nödvändigt ont som man ska använda så lite som möjligt!Tomas S

2011-01-29 @ 11:06:15
emma

när du är ledig tycker jag inte att ni ska ha henne på dagis! det kostar väll dessutom? du får träffa tilda och ni sparar pengar, win-win situation? :-)/tips från någon som inte har barn

2011-01-29 @ 14:26:38
URL: http://enelram.blogg.se/
Emma, Hicka och Judith

Nu har ju inte jag barn, men hade jag haft det och dom hade haft dagisplats så hade jag inte hållt barnet/barnen hemma.

2011-01-31 @ 09:54:09
URL: http://bruksschafrar.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0