Typ ett halvår senare..

Bara för att jag inte har nånting att göra så slänger jag in en lista. En sån där klassisk "Hur-var-ditt-2010".

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, massor. Det här året har nog varit det mestgivande för mig någonsin! 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ääh vem orkar ens med sånt skit :p? 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Öhm? Vänner och vänner, bekanta skulle jag vela säga. Och min kusin Krille :) 
4. Dog någon som stod dig nära? Inte nära, men tillräckligt för att det skulle sticka till i hjärtat lite grann. Till exempel min gudmors pappa, känns otroligt konstigt att den goa gubben är borta :/ 
5. Vilka länder besökte du? Landet-långt-bort-i-stan (Kiruna) :) 
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? En utlandsresa & mer tid! Men en utlandsresa är i alla fall bokad :)
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Öhm? 14 december när pigan fyllde 1 år såklart. Och första september 2010 hade jag & Mange varit tillsammans i 5 år :)
8. Vad var din största framgång 2010? Att "lära" mig att bli mamma och leva med ett barn i huset, helt underbart :). 
9. Största misstaget? Säg det, har säkert gjort många misstag men inga större snedsteg. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Njae.. Hade ju en jävla resa där med aborten, eventuell cysta och vätska i buken. Men annars så har jag faktiskt inte varit ordentligt förkyld sen Februari 2010 :) 
11. Bästa köpet? Önskar jag hade kunnat skriva en Canon EOS D500 eller en ny soffa, men icke.. Förutom en massa kläder får det nog bli pigans gunga, köksbordet & stolarna och diskmaskinen (som Mange köpte om man nu ska vara petnoga, men så vitt jag vet bor vi tillsammans :p).
12. Vad spenderade du mest pengar på? Måste nog vara kläder till pigan och Cola haha!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Varje dag, Tilda ♥ 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Öhm.. Svårt. Bumpy Ride i alla fall hehe  :p
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Vet inte riktigt? Varit mer hård mot dom hårda? 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Latat mig haha :p 
18. Hur tillbringade du julen? Mat och trevligt umgänge hemma hos mamma och dom och lite julklappsöppning och efter det gick vi över till oss och öppnade julklappar och sen senare på kvällen käkade vi efterrätt hemma hos oss :)
19. Blev du kär i år? Näe, kär är väl fel ocg säga :p
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewifes och sen var ju lyckan total när Fångarna på fortet började sändas igen :) 
21. Bästa boken du läste i år? Enda boken jag läst ut är Bingo Rimérs självbiografi och denvar jättebra :)
22. Största musikaliska upptäckten? Vette tusan..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önska och önska, men dom där 1000:- som jag fick av Lola satt bra :). Och jag fick sovrummet tapetserat :). Kommer inte ihåg vad mer jag fick heller haha :p
25. Något du önskade dig men inte fick? Säkert :p 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Inget speciellt, hade lite fika och så hemma hos oss och sen så hade vi en liten fest :) 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej. Eller det skulle väl i så fall vara materiella ting som man vill ha. Och mer pengar. Men annars så har jag varit mer än nöjd med allting :) 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Upptäckte hur jäkla skönt det är att strutta omkring i leggings och tunikor/linnen/skjortor :) 
29. Vad fick dig att må bra? Min lilla familj, min familj, vänner, sommaren m.m.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen speciell :p
31. Vem saknade du? Mina v'nner uppe i Kiruna, önskade/önskar många gånger att det ska vara närmare till dom :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0