Vantrivs

Något så fruktansvärt med min tillvaro just nu..

Allt känns bara så jävla jobbigt. Ekonomin känns som ett tusenbitars pussel den här månaden. Är väldigt tacksam över att Magnus kunde hjälpa mig mer än vad han egentligen behöver den här månaden. För utan han så hade det skitit sig totalt! Nu fick jag det att gå ihop med nöd och näppe och jag fick dra in på lite andra saker men det får funka just den här månaden :). Huvudsaken att Tilda har allt det hon behöver och det har hon :)

Sen så börjar det bli jäkligt påfrestande att ha Magnus 50 mil bort. Den aldrig har haft ett distansförhållande med barn ska inte ens yppa sig om hur påfrestande det kan vara. Nu är ju jag upp ofta, mest för att jag själv vill. Men också så att jag ska få lite avlastning. Folk får säga vad tusan dom vill men man behöver faktiskt få vara mer än mamma ibland, man måste kunna få lite distans till alla blöjbyten och trots. Jag älskar Tilda över allting annat och hon är det absolut bästa som har hänt mig och jag älskar att vara mamma. Men jag tror att för att man ska kunna vara en bra mamma så måste man få komma bort lite ibland om så bara för ett par timmar. Eller så känner i alla fall jag. Sen tycker inte jag att Tilda är jobbig att ha med nånstans för hon är så lätt och att göra med men oavsett vad så måste man få lite egentid då och då :)

Jag saknar mina vänner där uppe mer och mer. Mitt jobb tar knäcken på mig snart. Jag vill ha en billigare lägenhet i dessa områden, vilket äri stort sett omöjligt eftersom att det inte finns några treor i dessa hus.

Allt är bara dgfjdsdshfgv. Jobbigt.
Bloggen lika med klagomur, yes indeed!

Sämst

Jag är verkligen sämst på det här med att blogga.. Kommer aldrig kunna bli som Kenza, Kissie eller för att inte tala om Blondinbella. Attans, jag som tänkt bli miljonärpå min bloggning :)

Aja, semestern har både kommit och gått. Hann med ms meet, lite festivalande (dock dålig tajming att både Mange och Eve blev sjuka haha), jobba lite, dock ingen pajala marknad. Hann i alla fall med en bilbingo, wiho! Synd bara att jag som vanligt inte vann en spänn! Jävla lurendrejeri det dära :p..

Mer då? Stör mig som tusan på min chef som inte kan göra scheman! Hade kunnat vara ledig typ 2 veckor i augusti. Då jobbar jag 8e och 9e och så är jag ledig till 15e så är jag ledig till 19e och sen är jag ledig till 22a. Alltså hallå?! Hade hon inte kunnat klämma in dom passen på en hel vecka istället för att sprida ut dom? OM jag nu mot all förmodan vill åka bort så ids man ju inte med det. Nolia veckan har jag främmande men veckan innan. Aja, less är jag iaf på henne..

Mange, Emil och Emilia har iaf spenderat veckan som varit här i Umeå. Synd bara att vi hade så otur med vädret och inte kunde fara och bada nånstans. Oh idag när det var dags för hemfärd så ville inte Emilia hem så hon fick stanna så åker vi upp på Onsdag :).

Nä har inget mer på hjärtat så ska hoppa ner i sängen och hoppas på att pigan är feberfri imorgon så att vi kan hänga på Stina, Elin och Adam till 4H gården :)
RSS 2.0