18 månaders kontroll

Slänger väl in ett par rader här när jag likaväl sitter med färg i håret :)

Ja idag har pigan varit på 18 månaders kontroll.

Hon går (och jag flikade in springer när läkaren läste upp frågan ;)) utan stöd ordentligt -Check!
Hon kan 8-10 ord -Check!
Hon hämtar grejer på uppmaning av mig -Check!
Hon förstår vad man menar när man pratar med henne -Check!
Hon har ett tydligt sätt att visa vad hon vill/inte vill -Check!

Plus lite till som det vara okej på, han hade inget att anmärka på :)

Sen var det dags för det där förbannade vaccinet! Det var LÄTT det värsta vaccinet hon fått hittills. Läkaren sa att "det här vaccinet brukar barnen tycka gör mindre ont", JO TJENA! Hon fick sitta i min famn så skulle hon ha sina ben emellan mina och så skulle jag hålla i hennes högra arm samtidigt som han stack henne i den vänstra (detta vaccin ges på baksidan av överarmen). Och direkt han stack in sprutan så spände sig hela pigan som ett spjut uppåt, helt otroligt vad starka dessa små människor kan vara! Nåja, det var nog värre för mig än för henne. Ett plåster senare och några pussar och borttorkade tårar var hon lika glad som vanligt. Jag däremot sitter ju och ältar det ännu haha :p.. Det är inte lätt att vara mamma alla gånger!

Nåja, efter bvc gick vi förbi Handlarn och köpte ägg & mjölk och sen hem och göra småplättar som pigan bara pillade i. Hon har kommit in i nån äta dåligt period. Ni anar inte hur glad jag var igår när hon åt typ 1dl stora makaroner och 1,5 hotdog. Hoppas i alla fall att det vänder snart :).

Sen har vi inte gjort så mycket mer, Stina kom förbi på dan så har  varit en pain in the ass på henne haha :p. gav pigan en "tidig" middag och så följde vi med till stallet och sa hejdå åt Kingen som ska säljas. Synd, men ibland måste man ta sin egen hälsa i första hand :). Pigan var väl lite rastlös borta vid stallet, men det kanske inte är så konstigt. Varmt och en mamma som är rädd för fästingar resulterar i att pigan fick sitta i vagnen i skuggan mestadels hehe :p. Lånade även med mammas kamera och tog några pics på heeestarna, barnet, hunden och mina små vänner ;p

Som vanligt så går dte icke att ladda upp bilder!!! Jävla blogg.se..

Jaja, ni får helt enkelt kolla på facebook om ni är intresserade. Nu ska jag göra mig klar för sängen, god natt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0