I´m back!

Bloggen är typ prioritet 0, för att jag helt enkelt glömmer bort den hela tiden :p..

Och jag som alltid förljer mina bloggar slaviskt hatr inte ens varit in på bloglovin sen jag minns inte när, men nu när jag jobbar natt passar det ju alldeles utmärkt. Och jag var bara tvungen att stjäla denna av spiderchick, vi mammor är helt enkelt bäst! Och ni som inte läser hennes blogg, in med er till den nu och gör det. Där är dte skrattgaranti som gäller :)

I alla fall, detta är varför vi mammor är bäst. Och med denna skickar jag en sen morsdags gratulation (?) eller säger man hälsning? Till alla mammor :)

Varför?

1) Vi kan bajsa med öppen dörr och säga ja mamma ser åååå vad fint titta braaa tack tack nej inte springa iväg med toapappret ja så bra och samtidigt behålla all vår värdighet.

2) Vi är extremt duktiga på multitasking!

3) Till exempel kan vi duscha, tvätta håret, raka benen och bygga med duplo samtidigt som vi hindrar någon från att hoppa osynlig fallskärm från tvättmaskinen.

4) Vi är extremt skickliga på att förhandla med kortväxta terrorister.

5) Innan klockan är tio en lördagsförmiddag har vi hunnit göra frukost, klä på oss, lyssna pa Astrid Lindgrens barnvisor, tvätta, diska, bada en annan person, gå till lekplats samt inspektera olika gruskorn och trädmossor.

6) Vi är snabba som blixten och hinner ikapp vilken minivessla som helst innan denne har hunnit riva ner halva Ica Maxis lukta-gott-avdelning.

7) Vi har större tålamod än Dalai Lama och Moder Teresa tillsammans.

8) Fast ibland pallar vi inte trycket och grinar osynligt inombords. Det är helt okej det med! Mammor är också människor.

9) Vi kan äga skiten ur vilken sandlåda som helst under vilka väderförhållande som helst.

10) Vi är extremt duktiga avkodare och förstår till exempel att dada mamma pappa brum biiiiil tack tack bkokkookkok tjing tjong betyder mamma kan vi läsa en bok?

11) Våra famnar är mjuka, kärleksfulla och alltid öppna ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0