Läääänge sen :p

Ja det var ett tag sen, men så kan det gå :)

Har i alla fall hunnit vara på visit i Gällivare & en snabbvisit i Kiruna. Men jag hann ju i alla fall träffa Evelina och hennes lilla familj och det är ju det som är viktigast när man åker dit upp :). Plus att jag hann träffa hennes goa pappa som jag inte träffat på hundra år känns det som. Men det var kul :). Annars så gick helgen i Kurra alldeles för snabbt. Dte var så skönt att bara vara, få sovmorgon! Sen var det ju bara ett plus i kanten att jag fick gasa lite skoter också :D. Pigan fick vara ute massor och på Söndagen så grillade vi korv och drack kaffe vid eldstaden. Och det näst bästa var att vi hann basta vedeldat och jag fick hela kroppen skrubbad, inte alls pjåkigt! Hur mysigt som helst. Innerst inne så är jag nog en skogsmulle, i alla fall lite grann och så länge det finns en normal toa att gå på haha :p.

Och i Gällivare då.. Passade på att göra Dollar, fanns såååå mycket jag ville ha men jag fick låtsas att jag hade skygglappar för ögonen. Men tror ändå att jag måste be nån gå och köpa dom där stora värmeljushållarna åt mig. Sen så hann jag träffa söta Sara en snabbis (vi som skulle ta en fika, men den glömdes bort :(), som jag saknat henne! Hann även träffa Catti & söta Amanda en sväng. Plus att jag hann träffa söt Emil ett par gånger. Älskade plutt som blir 6 år imorgon! Får en sån sjuk ångest när jag inser att jag är 6 år äldre än första gången när jag träffade honom. Allra första gången jag träffade Emil var den 1 september 2005 och då var han alltså 5 månader och 5 dagar gammal. Kommer ihåg det som igår. tiden har gått alldeles för snabbt!

Nåja, sen har jag knegat på pizzan lite grann också. Var väl kul, men att man kan glömma bort så mycket på 3 år trodde jag inte :p. Nåja, men det mesta satt efter ett par dagar :). Sen förra helgen så blev jag övertalad att "gå ut". Men det blev bara att vi satt hemma hos Emil & Cilla och drack lite grann och sen på natten så for vi till Kullen igen och trots att Magnus inte var i världens bästa form på Söndagen så klev han faktiskt upp med Tilda :D.

Åker upp igen till påsken, som jag längtar! Jobbigt bara att Magnus inte vet hur han jobbar. Jag och Tilda ska i alla fall försöka göra det bästa utav saken och försöka umgås med nära och kära. Men en helg får herr Johansson faktiskt offra till att åka till Kurra och bara vara :).

Nu ska jag glo lite serier som jag missat när jag varit där uppe.

Hejsvejs!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0