Plus minus noll

Loggade in på skatteverkets hemsida för någon dag sen och insåg att jag ska betala 2400:- i restskatt! Tack gode gud för att jag har på mig till december och betala det för annars hade det varit jag som hade legat på golvet och grinat :p.. Och den där jävla restskatten är tack vare försingringskassan, det är jag stensäker på! Föregående år har jag fått över 8000:- tillbaka och och nu äckel jävla restskatt! Fuck!

Jaja, loggade i alla fall in på försingrinskassan idag och insåg att jag får rätt mycket av dom den här månaden. Men dom är ändå inte förlåtna. Vafan kunde dom bara inte meddela en frånbörjan att dom drar mindre skatt för? Inte fasiken tänker man väl på sånt när man lever i sin "nyfödda-lilla-bebis-bubbla". Fan.

Och alldeles nyss tog jag tjuren i hornen och bokade tid till tandis. My god, jag kommer att svimma och dö på plats. Tacka gudarna för att man kan få lustgas om man vill ha det, de är som fina grejer :). Jag hatar när dom ska hålla på och lägga bedövningen med den där läskiga sprutan som den sen kör runt som en jag vet inte vad i käften. Plus att man är bedövad en hel dag i och runt omkring munnen.

Plus att jag var på medarbetar samtal idag. Hon frågar om ens åsikt och jag säger den och påpekar sen vissa saker som jag tycker är fel. Näe, då är allt mitt fel! Då är det jag som atr för lite initiativ och håller mig i bakgrunden för mycket! Och tydligen så kommer jag mycket sent? Men hallå, jag jobbar 6 skift per månad som är under A's vakna tid. Och under dom skiften så är det alltid något som blivit ändrat och när man frågar dom som jobbar 5 dagar i veckan så får man bara tvetydliga svar. De är olika varje gång man kommer dit och olika riktlinjer att gå efter varje gång så man kan ju inte ta egna initiativ för att det förmodligen blir fel vilket fall som helst. Och att komma sent.. Jag har dom senaste skiften jag jobbat åkt buss till jobbet, förutom en dag förra veckan. Och när jag åker buss så kommer jag en kvart tidigt och då förra veckan råkade jag komma 30 min sent som jag dessutom meddelade och skrev upp i min tidrapport. Dessutom så låg A och sov när jag kom till jobbet och den andra assistenten satt i soffan och glodde tv!! Och dom där kvartarna som jag kommit tidigt har jag dessutom inte ens skrivit upp så dom där  30 minutrarna är ju egentligen kvittade för länge sen plus att jag bjudit på typ lite drygt 3 timmar till. Men enligt min chef så kan jag inte räkna så trots att jag har bjudit på en kvart nästan varje dag, men där emot så är det förjävla viktigt att jag skriver upp när jag är sen. H e r r e g u d!
Tack gode gud för att jag trivs bra med min brukare, hade det inte varit för det så hade jag sökt mig ett annat jobb long time ago!

Jaja, imorgon kommer lönen i alla fall och jag ska på stan och stilla mitt shopping sug. Känner att jag behöver få unna mig något efter den här veckan.

Hejsvejs!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0