Yeah right!

Suck..

Haha kom på att jag skrev sist att jag skulle på stan och unna mig själv något, yeah right! For så stort på stan med Stina, ena dagen gick vi på Gouter och köpte go mackor och sen var vi tvungen att fara på stan dagen efter också pga vissa bekymmer med banken. Tänkte att jag kanske skulle hitta något åt mig själv. Pigan fick 4 klädesplagg och jag unnade mig ett helt original mål på Max, woho haha! Näe men jag och Stina hittade ett par jäkligt snygga leggings på Åhléns men dom kostade för tusan 500 spänn! Åhléns är ruskigt billiga på kläder överlag men det finns en del snor dyra grejer där med. Och intresse smurfarna hoppar!

Hur som helst. Upp och ner, fram och tillbaka hela tiden. Är så sjukt jävla less på allt. Ringde till Eve idag och spydde lite mycket galla, obeskrivligt skönt det är att ha en sån vän ♥. Önskar bara allt oftare att man hade liiite närmare för att kunna hälsa på när man vill. Längtar så otroligt mycket tills jag och pigan åker uppåt! Åtminstone en dag så ska jag bara vara Emelie. 

Aja, imorgon kommer Mange & Matti. Otroligt tacksam över att han kom den här helgen när jag frågade om han kunde plus att pigan är förkyld och jag känner mig inte heller riktigt kry.. Behöver sovmorgon och lite hjärnvila så kanske jag förhoppningsvis känner mig bättre till Måndag :). Sen när dom far hem igen på Söndag så är det bara 1 vecka och 4 dagar tills vi ses igen och då blir jag uppe ett tag, 3, 5 veckor. Ska umgås med mina vänner, njuta av en helg i Kurra, ge påskägg åt pigan, fara till Dundret och åka pulka med lillhjärtat och sen hade det ju som sagt varit kul att hinna med en After-Ski men vi får se :).

Skulle så stort se BB reprisen, men tv:n här på jobbet är ju knas så man hör knappt nånting vad dom säger och eftersom att jag jobbar natt så är det väl kanske inte sååå uppskattat med hög volym på tv:n så nu ska jag helt enkelt glo dagens BB här på datorn.

Herrååå!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0