Nästan en hel månad!

Har det gått sen jag uppdaterade sist :p

Aja, har ju haft en massa annat för mig. Som att vara i Gälka 3 veckor. Hann träffa Sara mer än engång också och det var ju himla kul :). Hann även med att gå ut förra lördagen med Kerstin och Johanna och det var ju också kul om än liiiite tjorvigt att komma sig hem. Men till slut så haha..

Var även uppe i Kiruna (Kurra) på påsken. Tog det bara lungt och hälsade på nära och kära. Hann även med en sista skotertur i ett soligt OCH dessutom vindstilla Kurra :).

Tiden bara springer iväg och Tilda lär sig nya saker varje dag. Hon kan kittlas, göra alla Imse Vimse rörelserna, halvt om halvt rörelserna till Huvud axlar knä och tå, hon visar klart och tydligt vad hon vill och inte vill, hon kan åka småa rutschkanor själv, hon klättrar upp på allt hon bara kan komma åt m.m. Det händer så himla mycket i hennes motoriska utveckling så man hinner inte med själv ens! Hon visar nya färdigheter varenda dag. En sak är då säker och de är att vi har en riktig spexapa och cirkusclown. Så fort hon upptäcker att hon gör sig kul för nån annan så fortsätter hon göra en massa tokiga saker. Man får sig så himla många skratt varje dag :). Och självklart så både äter och dricker hon själv, hon älskar i princip alla frukter, hennes favoritdryck är mjölk :D.

Jag älskar min lilla prinsessa galet mycket, vad vore livet utan henne?

Å här skulle det ha varit en bild men som vanligt så fuckar blogg.se sig, aaargh!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0