Frustrerad..

Efter att varit utan min lilla blogg ex antal månader så är det lätt att glömma bort och skriva i den, påminn mig gärna! :)
 
Senaste dagarna har det inte hänt allt för mycket i våran lilla värld.. Gällivare kommun ligger typ hundra år efter med allting! Och jag blir så less!! Det finns inget som kallas för mina sidor på Top (alltså dom som hyr ut typ mest lägenheter i hela Gällivare kommun) så att man kan vara liiiite självgående och ha lite mer koll på läget. Dom vet inte vad kommunikation är alls överhuvudtaget. Och jag har upptäckt satans äckliga pälsängrar (typ 5 skalbaggar sen vi flyttade in och 2 larver, vilket är fullt tillräckligt för mig) här hemma och när man tar upp det med dom så får man bara till svar att det tydligen ska vara "normalt". Vars fan SKA det vara NORMALT att ha ohyra i sin lägenhet som man betalr ex antalt tusenlappar för i månaden?? Näe, imorgon ska jag ringa till Top Bostäder med en inte så vänlig ton och helt sonika säga att jag inte kommer att betala så mycket som en krona i hyra förens dom gör något åt saken!! Jag struntar i om dom så ska behöva bespruta hela huset, är det nödvändigt så är det! I mina 2 lägenheter i Umeå plus mammas och deras lägenheter där så har jag aldrig ens skådat en larv eller en skalbagge. Så det är fasiken inte normalt. Om det så ska behövas så drar jag till Umeå på obestämd tid tills dom har fixat det. Tänker defintivt inte dela bostad med OHYRA ! Och betala för det dessutom!
 
Nåväl.. Förutom det så borde också Gällivare kommun få sig en rejäl uppdatering av att leva med tekninken. Om saker och ting ska gå snabbt här så ska man personligen gå upp till kommunhuset och fixa med bemanningsenheten. Det finns liksom inte att knappa i ens personnummer och personligen fixa det utan det ska skickas vidare än hit, än dit. Hipps vipps så har det tagit flera veckor att fixa något som kanske skulle kunna ta dubbelt så kort tid. Ååååh jag är så less! Tänker inte bo kvar här..
 
Jag klarar verkligen inte av en sån här liten stad. Jag får klaustrofobi! Närheten till skogen är väl helt okej men näe. Nu också vill jag på rusta, h&m och diverse affärer. Då måste man planera in en tripp till luleå, få nån att hänga med, passa in med jobb och dagis. Nä, fyfan vad enkelt det var när jag bodde i Umeå och bara hoppade på bussen till Ersboda. 45 minuter så var jag där, max!
 
Sorry för detta klagoinlägg, men känner mig bara så jävla spyless på att allt alltid ska vara så krångligt när man levt i en stad med en "inga problem attityd " till det mesta. Allt går att fixa med lite vilja att ORKA engagera sig!
 
Tack & Hej!
 


Kommentarer
Mami

Du vet vart vi finns och vart alla affärer finns du får allt ta en tripp hit kan vi gå och shopa tillsammans nu när de äntligen har blivit kul att handla kläder igen efter si så där väldigt många år :)
Pöss på dig min unge <3

2012-10-02 @ 19:11:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0