Yes!

ÄNTLIGEN är mina inlägg tillbaka som varit på vift och jag hade tur och fick tillbaka en del från graviditeten, men det viktigaste av allt är att förlossningsberättelsen finns kvar och lite från Tildas spädis tid :)

För övrigt så händer det inte mycket i mitt liv just nu. Eller ja, en soon to be 3 åring donderar och härjar för fullt här hemma. Som förövrigt blivit omdöpt till Lilla My. Hon kan sura ihop av exakt ingenting, känner hon för att sura så gör hon det också. Samtidigt som hon vill vara så liten och go så vill hon vara så stor och självständig. Tålamodet testas ordentligt vill jag lova! Visst att jag har hört andra folk prata om den fruktade treårstrotsen men SÅHÄR trodde jag inte att den skulle vara ;). Folk säger också att det bara är att rida ut stormen, men hur jäkla långt ska man rida egentligen?! Tycker denna period har varit allt för länge nu :p..

I hopp om att finna ro här hemma så har jag beställt hem 3 böcker utav Jesper Juul, har även varit och googlat vad folk tycker och tänker om dom och hittills har jag bara läst en massa positivt om honom och hans teorier :). Ska bli spännande att plöja igenom hans böcker..

Jaja.. Nu har jag en Lilla My som härjar överallt förutom i sitt rum så ska gå och ta henne. Tror nog att jag i hopp om att aktivera henne ska gå ut på en promenad med hunden och henne.Adjö!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0