Heeej barra!

..Typ sådär 10 månader senare!
 
Mitt i all stress med jobb, 3års trots, Magnus flytt till Rosvik och mycket mycket mer har jag helt och hållet glömt bort det som engång var mitt stora anteckningsblock för både stora och små saker.. Så jäkla trist för som dom flesta vet skrev jag mycket om pigans utveckling här och nu sitter det nånstans långt inne i min bakskalle och om jag anstränger mig så kommer jag, med lite tur ihåg när min unge helt plötsligt började babbla som aldrig förr! Dumma mig!
 
Ja vad gör jag då?!
Sitter på mitt bästaste jobb och försöker få timmarna att gå när jag för ovanlighetens skull jobbat natt i dagarna två! Jag önskar SÅ att jag får en anställning här! Mina arbetskompisar är dom absolut bästa, puss på er allihopa ♥ Det är inte många dagar som jag känt att "nä idag vill jag INTE jobba" och allt är tack vare dessa underbara människor. Hur ska jag klara mig utan er under hela semestern?! Tur Emelie kommer tillbaka snart i alla fall :) nog om jobb..
 
Annars så rullar det mesta på i sin vanliga takt.  3 års trotsen håller oss i ett järngrepp och jag önskar varje dag att den försvann lika fort som den kom. Men tydligen har alla åldrar sin charm? Och jag hoppas att jag tittar tillbaks om ett par år och tycker att 3,5 år trots allt är en charmig ålder i alla fall :) 
 
I korta drag så är min piga nu helt självgående. Hemska tider, hon är inte beroende av mig dygnet runt längre :/ kommer ihåg när jag för 3 år sen satt och skrev i denna blogg att jag hade en sån fruktansvärd ångest över att Tilda en dag inte längre skulle vara beroende av mig dygnet runt och här är vi! Och ångesten är, som ni förstår total.. Min lilla bebis ♥ vars försvann den där bebistiden?! Vars tusan har dessa 3,5 år tagit vägen? Men jag är glad för varenda dag jag får vara mamma till min prinsessa ♥
 
Tjoff sa det bara och så hade hon slutat med napp efter 2 veckor med Lola & Johnny så inte ens den använder hon.  Nu kämpar vi bara med nattblöjan, för andra gången. Hon var så duktig och slutade helt med blöja förra sommaren och sen kom det ett bakslag som jag inte orkat ta tag i så det ska vi göra ett nytt försök med :). 
 
Och i början av året bokade vi tid till ögondoktorn för att vi började märka mer och mer grejer som tydde på att hon hade dålig syn och mycket riktigt hade hon +8,50 på BÄGGE ögonen.! Stackarn.. Vilket betyder att hon förmodligen inte sett ett skit.  Hur länge vet vi inte men att det öppnades en helt ny värld för henne när hon fick glasögonen märktes klart och tydligt och det bästa av allt var att hon slutade klaga på huvudvärk varje dag :)
 
Nu fick jag lite arbete att göra men den här gången ska jag försöka komma ihåg min blogg :)
 
puss & kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0