Tänk om..

..Jaa tänk om livet hade varit lätt. Tänk om man aldrig hade haft några motgångar? Fast å andra sidan vad hade man då haft att kämpa för?!
 
Idag är en skitdag. Känner att det varit mycket sånna på sistone. Men så är det. Har väl en sämre period nu. Mycket tankar. Försöker att inte tänka "tänk om", för det som har varit har också farit. Hur mycket man än hade vela göra saker annorlunda nu så går det inte. Just deal with it Emelie.. Sen har man alldeles för mycket utrymme att tänka när inte Tilda är hemma. All ens lediga tid går åt till att tänka. Som jag sagt tidigare, vad gjorde man innan man fick barn? Vad slängde man bort sin tid på? Jag har ju inte varit nån partypingla i alla fall. Däremot har jag jobbat sen jag varit 16. Men inte varje dag ju. Jaja, här är jag nu och nu har pigan varit borta alldeles för länge. Min fina ♥
 
Nåja.. Veckan som varit har spenderats helt i jobb, både på lassa och på pizzan. Räknade ihop att jag igår kväll gjort 82 timmar på en vecka. Känner mig lagomt mör i kroppen. Bytte pass med Sussi idag, hon vill så gärna jobba natt och för mig får hon gärna göra det för jag blir helt vimsig i skallen av att jobba natt. Så imorgon ska jag på en helt ny avdelning och jobba, ska faktiskt bli spännande. Alla säger att det är den bästa avdelningen att vara på så vi får väl se :) Ser framemot det! Med tanke på att 82 timmar spenderats på jobb så kan ni ju tänka er hur mitt hem ser ut. Sängen har förvandlats till en tvättkorg, disken väller över, riktiga tvättkorgen väller över, har inte hunnit städa pigans rum efter hon for till mommo & moffa. Kan ju säga att det råder besöksförbud hos mig just nu..
 
Resten av veckan består av jobb jobb och jobb. Är ledig lördag & söndag i alla fall så då kanske jag hittar på något. Nä nu kallar tvättis och efter jag varit där nere slänger jag igång lite peppande musik och lägger på ett kol här så allt är bortgjort, gud ge mig styrka!
 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0